- 1,626
- 1,983
- 113
tebrikler
Dostumuz Hipokrat yemınını bozar gerekeni yapar merak etme AbuzerBekleyen düşünsün enişte biz destek vermek için takip ettik bol şans
Sen varsın Beşiktaş var yasyn var başka var mı bakıcamİlk attığı anda geldim enişte oran 7.85 gördü sonra döndü
Bitsede maaş var alacaklar var kanka sorun yoksa yeterince dağıttım valla 2 3 yerde 10k dan fazlaBitti mi para sonunda dost hiç görmedik 100 bin çektin
Eyvallah güzel insan dediğim gibi kartını öncelikle hemen öde içime dert oldu ama kâr on numara bee yakışırSen varsın Beşiktaş var yasyn var başka var mı bakıcam
Evet hemen 35k kartlara atıcam zaten bankada payfixte durunca ödenmiyor borçlar@Hipokrat ver çekimi öde kartını kafan rahat olsun tertemiz kazanç
Borç yiğidin kamçısıdır kamçıla bakalım bizi dost Abuzer sever fetiş işleriniElbet bir gün biter be dost
6.50 orandan oynuyordum site kastı yatırımı 30 saniye geciktirdiEyvallah güzel insan dediğim gibi kartını öncelikle hemen öde içime dert oldu ama kâr on numara bee yakışır
Özelden yazanlara bile verdim çoğuna dağıtım da yaptım konu açıpBitti mi para sonunda dost hiç görmedik 100 bin çektin
Aynen kartına at mis gibi dursun dostum tebrikler tekrardanEvet hemen 35k kartlara atıcam zaten bankada payfixte durunca ödenmiyor borçlar
Oy oda iyimiş ama sağlık olsun buda iyi6.50 orandan oynuyordum site kastı yatırımı 30 saniye geciktirdi
Tebrikler dostumEvet hemen 35k kartlara atıcam zaten bankada payfixte durunca ödenmiyor borçlar
Maripan sahtekarı bayılırBorç yiğidin kamçısıdır kamçıla bakalım bizi dost Abuzer sever fetiş işlerini
SQAbuziddin abi de 1000 TL aticam
Ben varim tabiki bro.paralik bi durum olmasada adam dediklerimizin konusunda oluruz her zamanSen varsın Beşiktaş var yasyn var başka var mı bakıcam
Önemli olan biziz dost biz hep buradayız sen ölü yatırım yapmışsınÖzelden yazanlara bile verdim çoğuna dağıtım da yaptım konu açıp