Yok vala beni sevmeyeni bende sevmem bu kadarDostlar varmi birini deliler gibi sevip ondan sonra gelenlere karşı hiçbir his barindaramayan geceleri uyuyamayan karşındaki seni ne kadar mutsuz etse de peşini birakamayan
Keşke öyle olsa bendedeYok vala beni sevmeyeni bende sevmem bu kadar
O senin elinde kendine bir yol yap o yolda yürüKeşke öyle olsa bendede
Beni tarif ettin be dost 😌😌Dostlar varmi birini deliler gibi sevip ondan sonra gelenlere karşı hiçbir his barindaramayan geceleri uyuyamayan karşındaki seni ne kadar mutsuz etse de peşini birakamayan
İşte gönül izin vermiyorKeşke öyle olsa bendede
Gönül işi zor be dostum ya öyle demekle olmuyor kendi adima diyeyim yaniYok vala beni sevmeyeni bende sevmem bu kadar
Benim adıma da demiş ol dostGönül işi zor be dostum ya öyle demekle olmuyor kendi adima diyeyim yani
Demek ki sevmemişsin.Ben varım..
Bir kızı sevdim, oda beni çok sevdi. Çok aşırı güzel bir aşk yaşadık ama sonra ben onu aldattım ayrıldık salaklığımdan, sonra evlendi 10 yıl geçti hâla unutamıyorum. Hala rüyalarımda eski günleri görüyorum, ve kimseye aşık olamıyorum artık.. Yaş geldi 33e.
balıkkesırın neresınden dost Gonen mı manyasmıDemek ki sevmemişsin.
Neden aldattin peki
Gençtik o zamanlar 19 - 20 yaşlarındaydım.. Kendi evim vardı, arabam vardı, bakımlıydım yakışıklıydım ve gençlik işte.. Ama çok sevmiştim..Demek ki sevmemişsin.
Neden aldattin peki
Dostum aynı durum ister inan ister inanma ben biraz daha genç versiyonuyum sadece.Ben varım..
Bir kızı sevdim, oda beni çok sevdi. Çok aşırı güzel bir aşk yaşadık ama sonra ben onu aldattım ayrıldık salaklığımdan, sonra evlendi 10 yıl geçti hâla unutamıyorum. Hala rüyalarımda eski günleri görüyorum, ve kimseye aşık olamıyorum artık.. Yaş geldi 33e.
Eskiden senin dediğin gibiydim artık konu başlığında yazdığın gibiyim hiçbir şeyi umursamaz oldum. Zaman geçtikçe daha da hissizleşiyorumDostlar varmi birini deliler gibi sevip ondan sonra gelenlere karşı hiçbir his barindaramayan geceleri uyuyamayan karşındaki seni ne kadar mutsuz etse de peşini birakamayan
Uyuyamıyoruz sigara üstüne sigara...
Olm hüzünlendirdinz beni ya offf
Deliler gibi seven biri de yazsa sana umrunda olmuyor açıyorsun o eski fotoğrafları yakıyorsun sigarayı balkonda titreye titreye içiyorsunEskiden senin dediğin gibiydim artık konu başlığında yazdığın gibiyim hiçbir şeyi umursamaz oldum. Zaman geçtikçe daha da hissizleşiyorum
Sigarada 6 tek kaldı.. Amk halimize bak yaUyuyamıyoruz sigara üstüne sigara...
5 dal da bende var 2 sini kiricam simdiSigarada 6 tek kaldı.. Amk halimize bak ya