- 8,218
- 5,600
- 113
Şimdi bi cigara olcaktı off
Gel dost misafirim olŞimdi bi cigara olcaktı off
Nerdensin dost Ben İzmir'denim. Buralardansan gel sende benim misafirim ol ..Gel dost misafirim ol
Adanadayim dost 1 kere geldim sadece İzmire çok küçüktüm ondada umarım yollar denk düşer..Nerdensin dost Ben İzmir'denim. Buralardansan gel sende benim misafirim ol ..
Umarım kardeşim.. İzmir'e ne zmn gelirsen haber et beklerim.. Bende Adana'ya gelirsem sana haber ederimAdanadayim dost 1 kere geldim sadece İzmire çok küçüktüm ondada umarım yollar denk düşer..
Bnce sevmemissin kardes.seven insan aldatamaz!Ben varım..
Bir kızı sevdim, oda beni çok sevdi. Çok aşırı güzel bir aşk yaşadık ama sonra ben onu aldattım ayrıldık salaklığımdan, sonra evlendi 10 yıl geçti hâla unutamıyorum. Hala rüyalarımda eski günleri görüyorum, ve kimseye aşık olamıyorum artık.. Yaş geldi 33e.
19-20 yaşlarında oluyor bro.Bnce sevmemissin kardes.seven insan aldatamaz!
Senin bu dediğin sevgi değil saplantı dostum seni mutsuz edeni bırakacaksınDostlar varmi birini deliler gibi sevip ondan sonra gelenlere karşı hiçbir his barindaramayan geceleri uyuyamayan karşındaki seni ne kadar mutsuz etse de peşini birakamayan
Artık yok çünkü kumarda yedimBide dediğim gibi imkan çok vardı.
Kendi evim vardı tek başıma kalıyorum, spor arabam vardı v.s.. Hızlıydım yani anlıyacağın
Ah be Enişte ne olacak bizim bu halimiz..Sıkıntıların bir çoğu kumardan kaynaklı ama herkes bir kılıf uydurmak istiyor yenilgiyi kabul edemiyor kimse çünkü
Yarımız şehit yarımız gazi olacakAh be Enişte ne olacak bizim bu halimiz..
Sende bayagi arsizmissin be kardesim.15 kez aldatmak nedir yuh awk.peki sevdigin oldugu halde neden yaptin bunu?19-20 yaşlarında oluyor bro.
Çok ama çok çok seviyordum ama başka kızlarada karşı koyamıyordm valla napayım.. 10 15 kere yakalanmışımdır başka kızla. Hepte yakalıyordu bir şekilde çok enteresan.
Diyorum ya sana imkan vardı herşey, gençtim, çevremde çok kız vardı yaptık hatalarSende bayagi arsizmissin be kardesim.15 kez aldatmak nedir yuh awk.peki sevdigin oldugu halde neden yaptin bunu?
Şimdi nerde çevrendeki kızlar 🤣Diyorum ya sana imkan vardı herşey, gençtim, çevremde çok kız vardı yaptık hatalar
Güzel soruŞimdi nerde çevrendeki kızlar 🤣