Ben çektim 2 hesaptan 500 geldi @noann5.43 e kdr bekle
Ben çektim 2 hesaptan 500 geldi @noann5.43 e kdr bekle
Benim 2. Çekimin 5. Saati hâlâ bir şey yok, anlaşılan ben çekemeyeceğimBen çektim 2 hesaptan 500 geldi @noann
Boşuna uğraşmayın vermiyorlar çekdim diyenlerde inanmayınBen 2k cektşm tirnk havale ile
Dostum ben çektim valla )Boşuna uğraşmayın vermiyorlar çekdim diyenlerde inanmayın
Arkaadas ben gece 12 de çekim yalebi verdim hale bildirim bekliyor diyor şimdi bak sovecem şimdi canlı destegeBen direk çevrimi tamamladım 760 TL çekim verdim . Onaylandı
Valla dostum bilmiyorum benim 2 saat sonra geldi çekim ve maximum 250 demesine rağmen ben 760 TL çektimArkaadas ben gece 12 de çekim yalebi verdim hale bildirim bekliyor diyor şimdi bak sovecem şimdi canlı destege
Yok sinirsiz çekim de onu biliyorum hangi haveyle çektin babaValla dostum bilmiyorum benim 2 saat sonra geldi çekim ve maximum 250 demesine rağmen ben 760 TL çektim
Sinir oldum odemiyor canlı cvp vrmiyor sinirledim big bass kaybetik tek atık 250 çöp250 ye sabitlediklerinde devam edebiliyorsunuz sınır yok sadece bonusun kazancı 250 olduğuçin öyle siliyor lar. 250 senin ana. Paran olmuş oluyor
Red verdi bnm payfix canli cevap vermiyo 250 tek attım big bass da bunlr ödemez paraNerede 2 saate yaklaştı ses yok beklemede yazıyor ödeyeceklerine inanmamıştım zaten PayFix le talep ettiğim içinmi vermiyorlar acaba bilemedim
Ben çevrimi bitirdim 250 yansıdı sonra avitor da 510 yaptım 500 çektim akşam 9 da gece 4 de iptal oldu neden acaba deste de yokBen çektim 2 hesaptan 500 geldi @noann