- 1,188
- 688
- 113
Yok kral senden dolayı değil ben zaten dün güzellik yaptım 1-2 ihtiyacı olan kişiye forumda isim vermiyimTebrikler dost konudada tebrik etmiştik ama olsun yine tebrikler
Yok kral senden dolayı değil ben zaten dün güzellik yaptım 1-2 ihtiyacı olan kişiye forumda isim vermiyimTebrikler dost konudada tebrik etmiştik ama olsun yine tebrikler
Yapar Recep abim yakışır@66yozgat kral çekiliş sana çıkmasa bile sana ayrıca güzellik yapıcam çünkü devamlı beni takip ediyor yardımcı oluyorsun
Dengebet rollu bahsızdı herkesteİlk yarı fena bastirdilar ama bize yaramadı
Yok dosr üzerime alinmadim zaten benlik bir durum yok seninlede hiç konuşmadık sanırım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben para felan istemedimYok kral senden dolayı değil ben zaten dün güzellik yaptım 1-2 ihtiyacı olan kişiye forumda isim vermiyim
Yok yok kral senle Alakası yok 😂Yok dosr üzerime alinmadim zaten benlik bir durum yok seninlede hiç konuşmadık sanırım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben para felan istemedim
Ofsaytİptal etti sanirim
Yav Kayseri fena oynuyordu atar dedik ama olmadı nnasip değilmiş bizde var bir şanssızlık ya geldimi üst üste gelir para olduğunda ne ye vursak geliyor olmadığında ne yapsak olmuyor bir sigara alalım dedik sağolsun destek kırmadı rol açtı onuda beceremedik nasip dost herşeyDengebet rollu bahsızdı herkeste
Babus ne derse o65 ten önce alıcaz içeri relax