- 1,915
- 589
- 113
Vurun artıkk
Ronaldo ve lebrona harbi üzülüyorum. Harden'ı da çok severdim Houston'u bırakınca bende bıraktım o adamıLebrona uzuluyorum pas verıyo sutu sokan yok
Valla ben görmedim bir ara beşer k kupon atıyordun o zaman mi ?Dayı burada paylaşım yapıyordum gözünü seveyim
İcki varsa sorun yok dostBu gece maç yok fazla içmek lazim
Beyzbol nedir la onunda mi bahsi varBu futbola basılan paralara çok üzülüyorum ben ya beyzbol bahsi al daha iyi
Ah ahhhhhRonaldo ve lebrona harbi üzülüyorum. Harden'ı da çok severdim Houston'u bırakınca bende bıraktım o adamı
He ya dedim o ara bütün borçları kapatayım. Acayip stres yapmıştım hasta düştüm sonra zaten dayanamadı vücut. Son 6k kaldı acilen halletmek lazımValla ben görmedim bir ara beşer k kupon atıyordun o zaman mi ?
Niye üzülüyorsun dost ikiside yaşlandı her güzel şeyin sonuda vardır adamlar dünyanın en zengin sporculari beş sene uyusam onlarin yaşadığı hayatı rüyamızda goremeyizRonaldo ve lebrona harbi üzülüyorum. Harden'ı da çok severdim Houston'u bırakınca bende bıraktım o adamı
Neyin yok kiBeyzbol nedir la onunda mi bahsi var
Çocukluk kahramanları bunlar o yüzden yoksa hayatlarına bir şey dediğimiz yokNiye üzülüyorsun dost ikiside yaşlandı her güzel şeyin sonuda vardır adamlar dünyanın en zengin sporculari beş sene uyusam onlarin yaşadığı hayatı rüyamızda goremeyiz
Oooo başkan sen ne yaptın ya biz sigara bulamıyoruz amcam disemis nevaleyi yakışır dostum ez sitenin parasını böyle onlar hergun bziim parayla yapıyor bunu çıkar acisiniEyvallah üstad keyfini çıkartıyorum Şuan Ekli dosyayı görüntüle 276487
Yarasın dost fıstık yollayayim miEyvallah üstad keyfini çıkartıyorum Şuan Ekli dosyayı görüntüle 276487
Ne kahramanı dost kumarcinin kahramanı mi olur az küfür etmedim ikisinedeÇocukluk kahramanları bunlar o yüzden yoksa hayatlarına bir şey dediğimiz yok
falyalı da öldü bizim paralı kim yiyiyoOooo başkan sen ne yaptın ya biz sigara bulamıyoruz amcam disemis nevaleyi yakışır dostum ez sitenin parasını böyle onlar hergun bziim parayla yapıyor bunu çıkar acisini