- 6,915
- 4,716
- 113
Bu ne aga
Bu ne aga
Atıyo işte telegram kanalına abone 3 5 tlye 500 aboneBu ne aga
Yok cogu kisi fazladan aldi koduDün ben kodu yazdım kabul etmedi demekki 100kişiye verdiler göstermelik
Yapiyor baska yerlerde gordum coklu uyelik olanlar bile odeme aldiHoli ödeme yapmıyor uğraşmayın
Vay çakallar çoğu yeni yetişen kumarcı nesil öğrenci tayfası bunlar çekirge sürüsü gibi nerede Bi bonus hemen ordalarYok cogu kisi fazladan aldi kodu
Kac bot 10 tlArkadaşlar bende kuruş yok valla olsa atarım 10 kağıt yapın bot takipçi ama dün çekenlerden 2-3 kişi aralarında 10 lira toplayıp yapsınlar şu işi hayrına
Botuna göre değişiyor kardeş 1tlden başlıyor 100tlye kadar varKac bot 10 tl
ulan telegrami sildik bonus verilmis100 verıyor 1000 yap cek mınımum ceım 1000 tl
Ne alaka ?Bunlar tası tarağı toplayıp kaçacaklar bakın görün. Bonus monus traş milletin parasını ödemezler habire bonus verirler
Boş YapmaBunlar tası tarağı toplayıp kaçacaklar bakın görün. Bonus monus traş milletin parasını ödemezler habire bonus verirler
arkadaşlar bu yazılanları holigan çalışanlarıda görüyordur emin olun...dün siteye girişte sorunlar çıktı...canlıya bağlanıyoruz..aynı ip den birçok kullanıcı girişi tespit ettik diyorlar...yapmayın gereksiz...Çekenlerden biri 20 tl atsa şu siteye bu gece kodu alırız
Kardeşim dün arkadaş 500 bot attı alakası yok aynı ip adresiyle millet senin gibi tek hesapla almıyorki adamın 2 3 tane hesabı var dün birinden kimlikle selfie bile istiyorlardıarkadaşlar bu yazılanları holigan çalışanlarıda görüyordur emin olun...dün siteye girişte sorunlar çıktı...canlıya bağlanıyoruz..aynı ip den birçok kullanıcı girişi tespit ettik diyorlar...yapmayın gereksiz...