- 11,735
- 4,426
- 113
sorma depay ikidir serbest vuruş kullancak 3+3 dk piç oldu sadece burdan giden dakika bu 35dknın vara baktılar vs 15dk rahat durdu pyun +4 verir geçerlerGol ofsayt olsun Fransada griezmanin kaçırdıkları...
sorma depay ikidir serbest vuruş kullancak 3+3 dk piç oldu sadece burdan giden dakika bu 35dknın vara baktılar vs 15dk rahat durdu pyun +4 verir geçerlerGol ofsayt olsun Fransada griezmanin kaçırdıkları...
Hiç sorma bu tipler her kaybeden maça şike deyip ağlıyorlar durum bu.Kupon yatınca şike kupon tutunca ben bildim
Nasıl bilerek anlatsanaÜstçüleri bilerek yaktılar
naptın tost kuponun tutmuş gibiKupon yatınca şike kupon tutunca ben bildim
Bro ben kaçan pozisyonlardan dolayı diyorumüstçüler maçta gol çıkmayınca şike demeye başladı.kardeşim halı saha maçı değil hollanda fransa maçı bu biraz top oynadıysanız amatör kümede falan bu maçın normal seyrinde gittiğini anlarsınız ha beraberlik ikisinide memnun eder ama yakaladılar mı affetmezler
Kuponum yok dost maçı izliyoruz her maça kupon yapan tiplerden degiliz bol şansnaptın tost kuponun tutmuş gibi
iyice boş boş dolustunuz buraya kardeşim sence alt üst bitmesi mi sıkıntı burada maçın kaçan pozisyonlardan bahsediyoruz boş boş konusucaksaniz gelme konuya uza biraderHiç sorma bu tipler her kaybeden maça şike deyip ağlıyorlar durum bu.
belli dönemler olur her maça kupon yaptığında olur bazende canın istemez yapmazsın doğrudur dost sanada bol şansKuponum yok dost maçı izliyoruz her maça kupon yapan tiplerden degiliz bol şans
Onu geçtim mbappe yedek bu nasıl bir strateji nasıl bir oyun tarzı kulübeden mı gol atacak turnuvanın en pahalı topçusuHollanda'nın iptal edilen gole bak maç başından beri Fransani kaçırdığı pozisyonlar falan şike kokusu veriyor acayip bana ya
Aa öyle deme kardeşim gladio adlı bı arkadaş sana ağlak der şimdi 😃Dünkü İspanya maçı farksızmı sanki İspanya yoksa 3-4 dağıtırdı italyayı aşırı şike dönüyor dün sadece 90 da 2 tane karşı karşıya kaçırdı iyi şikeye bağlanmış euro 2024
Açtığın başlığa iyi bak iyi oku ve okuduğunu anla . Sonra da otur ağla 🤣iyice boş boş dolustunuz buraya kardeşim sence alt üst bitmesi mi sıkıntı burada maçın kaçan pozisyonlardan bahsediyoruz boş boş konusucaksaniz gelme konuya uza birader
Moruk ofsaytı şikaye bağlıyosun ne dicez sana filozof mune kadar embesil herif var toplandı konuda aga tamam birader en çok siz anliyonuz futboldan siz dahisiniz biz bu maça şike olabilir dedik diye futbol cahiliyiz tamam
Ulan gerizekalı herif kaçan pozisyonlardan dolayı şike diyoruz ztn 2 0 1 1 bitebilirdi bu maç ne kadar mal bı adamsın senAçtığın başlığa iyi bak iyi oku ve okuduğunu anla . Sonra da otur ağla 🤣
Birader o pozisyon iptal olsun Fransa'nın kaçırdıkları normal değilMoruk ofsaytı şikaye bağlıyosun ne dicez sana filozof mu