- 834
- 426
- 63
Bos yapma goturene 2000 euro veririm Almanya hollanda
ynen hayatım internetten biraz çalarkende fotoları araştır boş muhabbet yapma hadi
suriyede açarsın gözünü. o olur anca o paraya.2000 euroya götürecek yokmu Almanya ya ya Hollanda kacak
Ev yoksa zor birikim yapılır hocam.ya şöyle ordak giderlerde ona göre ama tabiki şuan kazanılan ücret ortalama haftalık 600 euro en düşük orada X 4 yap : 2400 euro 1 ayda 1400 giderlerine cık fazla ile koyuyorum 1000 euro kalır oda 16bin yapar tr hesabına aktar birikim için hesap basit
Seni tebrik ettim reis çok kralmbi açıklama yapmışsın
Kıskançlıktan işte hepSeni tebrik ettim reis çok kralmbi açıklama yapmışsın
100k parası var forumdan akşam voltası atıyor boş yere kardeşimSeni tebrik ettim reis çok kralmbi açıklama yapmışsın
Adama sordun 2 k uero var mı diye adam var demiş götür kardeşim100k parası var forumdan akşam voltası atıyor boş yere kardeşim
nerdesin dostAdama sordun 2 k uero var mı diye adam var demiş götür kardeşim
Kardeşim sende haklısın ama paraylamı ölçülüyor forma takılıp takılmamak onu anlıyamafım herkes herkesi bilip bilmeden yargılıyor orası enteresan100k parası var forumdan akşam voltası atıyor boş yere kardeşim
Kahvedeyim dost kumar hızlı burdanerdesin dost
Bos yapma goturene 2000 euro veririm Almanya hollanda
bu gecede kahve sinemasımı dostKahvedeyim dost kumar hızlı burda
Nasi gittin hacı varmi parasıyla bir yolValla dostum ben köln almanyadayim yeni geldim 3 ay oldu elektirikciyim iş buldum ama 1700 1800 euro maaş kira 800 euro sadece çocuk zamanında ger giderler ucu ucuna yaşıyoruz ek işe başladım akşamları 4 gün gidiyorum temizlik işine 400 euro ordan geliyor şimdilik rahatiz ama ahim şahım para biriktiremiyorum yeni olduğum için ama hollanda almanyaya göre daha hafif kurallari var diye durdum umarım hayirlisi olur hakkında
Bugün kahvede sinemalar hızlıydı dost herkes kumarda mahallede sigrasina okey bi yandan futbol bahsi diğer yandan slotbu gecede kahve sinemasımı dost
Eşim ve çocuğum alman vatandaşı olduğu için aile birleşimi üzerinden gittim dostumNasi gittin hacı varmi parasıyla bir yol
Para ile çok zor da mesleğin varsa en az 2 sene okuluna gittiğin denklik alıp sende gidebilirsin araştırman lazimEşim ve çocuğum alman vatandaşı olduğu için aile birleşimi üzerinden gittim dostum