- 1,363
- 1,713
- 113
Bol sans bu Guney Sudanin kadrosunda galiba NBA oyuncusu var.Nedense maclarda favori gosteriliyor hepİçimize sindi totem yapanlara dm atarız 👍Ekli dosyayı görüntüle 386352
Bol şans totem😂İçimize sindi totem yapanlara dm atarız 👍Ekli dosyayı görüntüle 386352
Chicago ve Lakers den NbaBol sans bu Guney Sudanin kadrosunda galiba NBA oyuncusu var.Nedense maclarda favori gosteriliyor hep
ÇöpBol sans bu Guney Sudanin kadrosunda galiba NBA oyuncusu var.Nedense maclarda favori gosteriliyor hep
Bol şansİçimize sindi totem yapanlara dm atarız 👍Ekli dosyayı görüntüle 386352
İnşallah gelir totemİçimize sindi totem yapanlara dm atarız 👍Ekli dosyayı görüntüle 386352
Kadronun cogunlugu Amerikada oynuyormus harbiden
5-6 Kisi var dost Amerikada oynamis veya oynayan.Ama tabi bunlar yetmiyor basketbol icinChicago ve Lakers den Nba
Bir-kac tane de Ncaa dan oyuncusu var Çok iyi takım değil bi yerde patlar bu küçük oranlar
Karilarin oyununa guven olmaz dost dun 1k ya 19k veren kuponum vardi zilli tenisciyi 5 orandan yakaladim orani 1.22ye kadar dustu ordan maci kaybetti.Simdi 25 liraya 230tl veren kuponum son mac yine kadin tenisiAtlanta-minesota devrede şuan kasası olan alsın rahat 170 i var
Umarim bunu gorupte oynayan olmamistir 4.per 3 dkda 4 sayi cikmis barem 156Atlanta-minesota devrede şuan kasası olan alsın rahat 170 i var
Yaşıyo musun hocam senKarilarin oyununa guven olmaz dost dun 1k ya 19k veren kuponum vardi zilli tenisciyi 5 orandan yakaladim orani 1.22ye kadar dustu ordan maci kaybetti.Simdi 25 liraya 230tl veren kuponum son mac yine kadin tenisi
Yasiyoruz dost bir sekilde sen napiyorsunYaşıyo musun hocam sen
Mesaj atar mısın bana 🙂Yasiyoruz dost bir sekilde sen napiyorsun
Nerdeyse her takımda var zaten 4-5 tane Amerika'da oynayan oyuncuKadronun cogunlugu Amerikada oynuyormus harbiden
İnsan bi hal hatır sorarNerdeyse her takımda var zaten 4-5 tane Amerika'da oynayan oyuncu
Neden benİnsan bi hal hatır sorar