Arkadaşlar bu siteden deneme mesajı geldi, bakın isterseniz yine deneme dağıtıyorlar ama ödeme yapmadılar diye yazdı geçen denemede arkadaşlar bilginiz olsun.
Ya canli desteğe bağlandım siteye üye olmadan eklendi Bonus dedi sonra üye oldum baktım bakıyede 100 var otomatik ekleniyor galiba bide watsaptaki adama yazar yazmaz engel attı
500 yaptın göndermediler mi kankadostlar bu siteye 1TL dahi yatırmayın sakın!
Ne güldüm ya mal bunlar cidden hahahaEkli dosyayı görüntüle 268732isteyen para yatırabilir 😂🤣😂
ben oldum eklenmedi bişeywhatsapp hattına yazmayın arkadaşlar yeni üyelik açan kişilere site otomatik 100TL ekliyor ben üyelik oluşturdum eklendi bilginize canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok oto ekleniyor
Umarım çekersin dostÇekebilir miyiz acaba 😂😂
Şartı Ne knkwhatsapp hattına yazmayın arkadaşlar yeni üyelik açan kişilere site otomatik 100TL ekliyor ben üyelik oluşturdum eklendi bilginize canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok oto ekleniyor
Eklenmedi dost uye oldumwhatsapp hattına yazmayın arkadaşlar yeni üyelik açan kişilere site otomatik 100TL ekliyor ben üyelik oluşturdum eklendi bilginize canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok oto ekleniyor