- 198
- 173
- 43
Çektin mi kankaÇekebilir miyiz acaba 😂😂
Çektin mi kankaÇekebilir miyiz acaba 😂😂
Eklenmedi dost uye oldum
Çektim kanka Allah razı olsun apsşwpdÇektin mi kanka
Ne kdr surede ekleniyor sana eklendımi knkeklenir dost bekle
eklendi oto banaNe kdr surede ekleniyor sana eklendımi knk
Bana smdi eklendi de sart ndir acaba napmak lazımeklendi oto bana
cidden kanka o fotoğraftaki denyo mu sitenin sahibigeçen yazdık hâlâ üye mi oluyosunuz aq 1000 yaptık ben ve forumdan bı arkadaş ikimizinde üyeliğini kapattılar o whatsappra ki essek siteyi yönetiyor zaten sövun geçin boşa heveslenirsiniz
Ne kadar çektin 500 müÇektim kanka Allah razı olsun apsşwpd
Kanka şaka yapıyorum heveslenmedim bile öylesine denedim geleceğini düşünmüyorum o oç siteyi yönetiyorsa günahını vermez ibneNe kadar çektin 500 mü
Evet yahu sitenin ismini nereye yazarsanız yazın çıkmıyor zaten bı Twitter'da bı kaç gün aktif olup bırakmışlar lisansı da sahte tıklayınca alt tarafta lisansa mesaj atma kısmı olması lazım iyice bokunu çıkardı şerefsizler bı de tşşak geciyorlarcidden kanka o fotoğraftaki denyo mu sitenin sahibi
O değildir o kim site kim delinin teki bı kuyuya taş attı o misalKanka şaka yapıyorum heveslenmedim bile öylesine denedim geleceğini düşünmüyorum o oç siteyi yönetiyorsa günahını vermez ibne
Ne kadar çekim verdinÇekim durumunda gönderildi manuel yazıyor ama paufixte bişey yok 😅😅
ödendi mi kanka anlamadık ya adam gibi anlatsana şunu vallaÇekim durumunda gönderildi manuel yazıyor ama paufixte bişey yok 😅😅
Sen baya kaptirdin kendini wp den elemana yaz siteyi üstüne yapsın 50 TL yatir siteye bak bakalım paranı cekebiliyor musun geri 🤣Ne kadar çekim verdin
500 çekim verdim sitede gönderildi yazıyor ama gelmedi bişeyNe kadar çekim verdin
Üye olunca ne zaman sonra ekleniyorsite kafayı yemiş daşşak geçiyorlar oglum bu siteden ben çekim yapıyoralr diye biliyordum hubblebet fake sayfası mı la bu ya da yanlış hatırlıyom 100tl daha eklendi şimdi