Çekim talebi verdim fakat şuan benimle alakalı bir sıkıntı var. Bakalım o yanlışa ragmen çekim gelecek mi 😁
Ekli dosyalar
-
198.8 KB Görüntüleme: 53
Olum bı bendenmi belgemi istiyor bunlarKimlik bilgilerimin hepsini yanlış girmeme rağmen site, çirkeflik yapmayıp bilgilerimi düzeltti. Belge falanda talep etmeyip çekimimi de yolladı. Hiç umudum yoktu oysaki 😁
Sövünce engel atıyorGöya 23:59 a kadardı sonlanmıştır diyo o çocukları
Niye dolandırıcı dost? Ben dahil coğu kişiye ödeme yaptı site kurallarında zaten istediğimiz zaman bonusu sonlandırırız diyor. Alamadın diye hemen dolandırıcı diyonDolandırıcı bunlar para atmayın sakın
Ciddi misin hocam, gerçekten sen onlara sövünce, utanmadan bir de seni engellediler mi? Normalde küfürlerine kırmızı karanfillerle yanit vermeleri gerekirdi. Bak sen şu terbiyesizlere😁Sövünce engel atıyor
Payfix hesabna 1 TL yatır kendi banka hesabından onaylansın sonra cekeblrsnParayi cekmek icin ne yapmak lazim
Bi bitmediniz amk siktir git la lolipophttps://tritonsubmarines.top/register?code=YlagCJ beyler link üzerinden üyelik olustur direk 80 tl kazanıyorsun oyun için verilenn tlyi sayfadan dalgıç alıyorsun ve gelir elde ediyorsun ve paran 24 saat sonra 120 tl direk kendi hesaplarınıza cekebiliyorsun ve linki bıraktım isteyen yapsın hiç bir belge kimlik ibraz etmesine gerek yok sadece numara ve ad soyad tan üyelik gerceklestiriyorsunuz!Ekli dosyayı görüntüle 319432
Bi bitmediniz amk beehttps://tritonsubmarines.top/register?code=YlagCJ beyler link üzerinden üyelik olustur direk 80 tl kazanıyorsun oyun için verilenn tlyi sayfadan dalgıç alıyorsun ve gelir elde ediyorsun ve paran 24 saat sonra 120 tl direk kendi hesaplarınıza cekebiliyorsun ve linki bıraktım isteyen yapsın hiç bir belge kimlik ibraz etmesine gerek yok sadece numara ve ad soyad tan üyelik gerceklestiriyorsunuz!Ekli dosyayı görüntüle 319432
Zaten kısa süreli bonus daha bonus vermezler bu ilk verir gerisi gelmezSelfie mi istiyorlar ? Çekim yapan arkadaslar
Yok knk ondan değil cekim öder bir öder 2 öder 3. De hemen limit koyup no bonus eder seniNiye dolandırıcı dost? Ben dahil coğu kişiye ödeme yaptı site kurallarında zaten istediğimiz zaman bonusu sonlandırırız diyor. Alamadın diye hemen dolandırıcı diyon