- 184
- 76
- 28
Evet ücretsiz kardeşim.Ucretsizmi 😁😁
Evet ücretsiz kardeşim.Ucretsizmi 😁😁
Eyw saygilarEvet ücretsiz kardeşim.
BilmukabeleEyw saygilar
Benim var kardeşim icra konusuyla alakalı bir sorumEvet ücretsiz kardeşim.
Gidip gördüm cihazları çalışıyor ikiside tertemiz duruyordu şifresini açmak için gittim onu bile kendileri acamamislar dedim bunu bana ne zaman vereceksiniz 1 haftaya alırsınız dediler 6 ay oldu onun üstünezaten yeterli zeka olaydı diske el koyarlardı komple pcyi mi götürdüler kucaklayıp... power kablosunu unutup çalıştıramamış olmasınlar 2 yıldır.... o sebepten beklemiyesin!
Tabi ki dilediğin gibi soru sorabilirsin kardeşim ara ara bakıp cevaplıyorum.Benim var kardeşim icra konusuyla alakalı bir sorum
Siber suçlarda duruyor cihazlar şuan bana 14 gün sonra gelir dediler 6 ay olduBenimde 3 yıl önce kom evimi bastı.2 tane telefonuma el koydular.Telefonlar Ankara ya gitti.30 yada 33 ay sonra geldi.Tabi modası geçti.Senin telefonuna el koyan ilçenin adliyesine.Emanet bölümüne bakan birim var.Onlara soracaksın.Ya senden dosya numarası yada tc ile bakacaklar.Eger geldiyse kendileri dilekçe yazıp Savcıya imzalatiyorlar.Sende o kağıdı alıp adliyenin emanet bölümünden alıyorsun.Onlar seni aramaz gel telefonun geldi diye.Kendin gitmelisin.Gecmis olsun.ESKİ HAPİSHANECİ
Ankaraya girmiştir. Banda 2 ay dediler 33 ay olduSiber suçlarda duruyor cihazlar şuan bana 14 gün sonra gelir dediler 6 ay oldu
Dostum soruşturma biter beraat edersen ilgili mahkemenin kalemine gidersin. Zaten eşyaların adliyenin emanetinde olmuş olur yani jandarma hepsini inceler sonra adliyeye emanete teslim eder seninde davan bitince adliyenin emanetinde geri alirsinbu konuda bilgisi olan varmı hala bir cevap alamadım adliyeden soruşturma surecindeymis hala 9 ay oldu nerdeyse belirli bi süresi yokmu bu soruşturmanın telefonu ve bilgisayarı nasıl geri alırım