Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Hull City Shota’yı Renklerine Bağladı

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
269A25C3-D6CB-4713-A0C5-BEA4226067C5.jpeg

İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Grant McCann ile yolları ayırdıktan sonra takımın teknik direktörlüğü için Shota Arveladze ile anlaştı.

Son olarak Özbek ekibi Pakhtakor Taşkent'i çalıştıran Gürcü antrenör, İngiliz kulübüyle 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbolculuğu döneminde Trabzonspor'da gösterdiği performansla Türkiye'de yıldızlaşan Shota Arveladze, 2015'te bordo-mavili ekipte teknik direktör olarak da görev almıştı. Shota, ayrıca, Türkiye'de Kasımpaşa ve Kayserispor'u da çalıştırdı.

Acun Ilıcalı, "McCann ile yollarını ayırdıktan sonra yaptığı açıklamada "İki iyi galibiyetten sonra zamanlamanın garip görünebileceğini anlıyorum ancak teknik direktörü değiştirmek için yenilgiyi bekleseydim adil ve dürüst olmazdım. Bunun da kimseye bir faydası olmayacaktı. Ben Hull City taraftarına karşı şeffaf olmayı sürdüreceğim." açıklamasını yapmıştı.

mert9191

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,384
4,080
113
Çok yanlış karar mevcut teknik adamla devam etmeliydi

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
857
113
Acun duygusal adam araplar citynin başına Arap veya Arabistan da çalışmış adam getirmezler mesela vizyona alakalı bence
Bence yaptıgı cok mantıklı, cok ucuza çok iyi transferler yapacak. Örnegın jack grealish e sırf ıngılız oldugu ıcın +100 mılyon para vermek mallık. Bütçeyi iyi ayarlayarak 1-2 kilit transfere para harcar. 1-2 yıla PL ye çıkarsa zaten tamamdır

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,323
272
83
acun muhabettinden sikimadizmi arkadas zenginin serveti fakirin çenesini yoruyo amk zenginlerin

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,850
26,257
113
Seneye Mesut hull cityde hayırlı olsun

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
şota geldi, öbürü gitti vs çıkamaz zaten. ligin en vasat kadrolarından biri. 75-80 milyon euro harcaması lazım seneye.

bbbbb.jpg