Gedimi10 dk önce Talep verdim 1onay aldı işleme alındı bekliyorum
Para istemek yasak broKırklareliye gol aldık wonladı kim atıyo 50 çekelim
Ekli dosyayı görüntüle 272666
Yeniyim forumda bilmiyordum dost saolPara istemek yasak bro
Umut kardeşim sen yenisin daha burda kimseden para isteme 😂Yeniyim forumda bilmiyordum dost saol
İroni yapman güzel de, eski olduğun halde bilerek istemen?Yeniyim forumda bilmiyordum dost saol
Tmm dost kuralları okumaya gidiyom simdiUmut kardeşim sen yenisin daha burda kimseden para isteme 😂
2 ay banlısın devam edersen süresiz bandırılacaksınYeniyim forumda bilmiyordum dost saol
Yeni öğrendim dostİroni yapman güzel de, eski olduğun halde bilerek istemen?
Adamı herkes tanıyor dostum kasılmana gerek yokİroni yapman güzel de, eski olduğun halde bilerek istemen?
Adam başkanla aynı girdiği foruma neredeyse ahahahahahaPara istemek yasak bro
Ne zaman girerse girsin kural herkese aynı geçerli olması gerekiyor.. Mesajlarına falan bakmadan iyi niyetli şekilde yazdım, komik olan bir durum yok benceAdam başkanla aynı girdiği foruma neredeyse ahahahahaha
Kumarbaz adamın garantisi olmaz sitelerin bile garantisi yok artık çekim veriyoruz yatırıp şansa gelirse geliyor gelmezse dolandırılıyorsunNe zaman girerse girsin kural herkese aynı geçerli olması gerekiyor.. Mesajlarına falan bakmadan iyi niyetli şekilde yazdım, komik olan bir durum yok bence
Haklısın dostNe zaman girerse girsin kural herkese aynı geçerli olması gerekiyor.. Mesajlarına falan bakmadan iyi niyetli şekilde yazdım, komik olan bir durum yok bence