- 12,707
- 14,879
- 113
7.2 kalan 12
Ağzından bal damliyorilk 5dk da 15i bulacak gibi
Aynen ama bu maça acayip yükseldim ben 2.5 dkda yarisini attı sayılır zatenKanka son 3 dk bir takım 10 sayi da atabilir 0 sayı da kalabilir.o yüzden temkinli olmak lazım
Yüzde 90 gelicek dost maça ilk baktığımda sebepsiz olarak çok güvendim depin ikinci çeyrek iyi sayı atacağınaOo 8 olmus bile 22yi gecer gibi geliyor bana
Umarım bu hisler roll boyunca dewam ederYüzde 90 gelicek dost maça ilk baktığımda sebepsiz olarak çok güvendim depin ikinci çeyrek iyi sayı atacağına
O biraz zor dost bu ligin 2 3 dk boş geçmeleri meşhurdurilk 5dk da 15i bulacak gibi
Bncede gelecek bekleyip gorcezYüzde 90 gelicek dost maça ilk baktığımda sebepsiz olarak çok güvendim depin ikinci çeyrek iyi sayı atacağına
Hatirlion mu huso g3xen ay yine roll de concep kazandırmıştı sana .oyuzden sen seversin sili concep dedimSen seversin sili concep
bakalım dost kaç atacak ilk 5 dk daO biraz zor dost bu ligin 2 3 dk boş geçmeleri meşhurdur
Dost benim isteğim gidip ilk yarıdan 3 4 faul yapmasında sonra süre alamıyor haliyen de atamıyorantetekumpocumuz ilk 5 de ki yerini almış
Ekli dosyayı görüntüle 231988
Abi adam tarihte ilk 5 ye bı zahmet maçta da ilk 5 olsunantetekumpocumuz ilk 5 de ki yerini almış
Ekli dosyayı görüntüle 231988
Az halaBaremi 22.5 oldu