- 12,707
- 14,879
- 113
2.kere 2 de 0 2 kere 2 de 1 attı serbest atış özürlü bu sili
Harbibet ne ikimseKim Onlar
Geçmiş olsun bol şans tekrar .büyük şikeye denk geldik 4 hücum 0 sayıKayıp bonusu alayım da onla devam ediyim bari
Huso bu gece daha para yatırma keyfini kaçırma. Bu kadar yeter bence .nba maçı acar izleriz .Kayıp bonusu alayım da onla devam ediyim bari
Way Totoşlar WayHarbibet ne ikimse
Kayıp bonusu alıcam onunla bakarım artık bide maçı açtım fazla bakmam maçlaraHuso bu gece daha para yatırma keyfini kaçırma. Bu kadar yeter bence .nba maçı acar izleriz .
aynen maç başladı zatenHuso bu gece daha para yatırma keyfini kaçırma. Bu kadar yeter bence .nba maçı acar izleriz .
Sende tostGeceniz Güzel Olsun Kumarcı Tostlarım Allaha Emanet Olun
Sen de kumpirSende tost
kumarın getirdikleri götürdükleri yazık bizeKonudan bağımsız 3 gündür parkta yatıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor taş gibi bankta uyunmuyor. Hava da serin .bu sokata yaşayanlar nasıl yaşıyor. Neyse ki bu son geceydi 2 saat sonra güneş doğacak. Yarın gece maaş yatınca otele gececem inşallah. Bunu niye yazdım bende bilmiyorum ama ne derdiniz olursa olsun sıcak yatağınızın kıymetini bilin 🙂
Kumarla alakalı değil dost mesele bambaşkakumarın getirdikleri götürdükleri yazık bize
Unutma Her Gecenin Bir Sabahı Var Evlat Demiş Büyük Üstad Sorunun Ne Bilmiyorum Reis Ama Sanırım Atlamışsın Yarın O Maaşını Aldığın Zaman Otele Gidip Sıcak Yatağına Karnın Tok Şekilde Uzaninca Her Şeyden Daha Çok Mutlu Olacaksın Evet Bizde Yaşadık Çok Yaşadık Hemde Rabbım Hepimizin Yardımcısı OlsunKonudan bağımsız 3 gündür parkta yatıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor taş gibi bankta uyunmuyor. Hava da serin .bu sokata yaşayanlar nasıl yaşıyor. Neyse ki bu son geceydi 2 saat sonra güneş doğacak. Yarın gece maaş yatınca otele gececem inşallah. Bunu niye yazdım bende bilmiyorum ama ne derdiniz olursa olsun sıcak yatağınızın kıymetini bilin 🙂
Kardeşim İstanbul’a yaşıyorsan buyur gel misafirim olKumarla alakalı değil dost mesele bambaşka