Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Huso95 / Kasa 250 Hedef 2k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,707
20,192
113
Anteto 5 olmuş

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,192
113
Konudan bağımsız 3 gündür parkta yatıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor taş gibi bankta uyunmuyor. Hava da serin .bu sokata yaşayanlar nasıl yaşıyor. Neyse ki bu son geceydi 2 saat sonra güneş doğacak. Yarın gece maaş yatınca otele gececem inşallah. Bunu niye yazdım bende bilmiyorum ama ne derdiniz olursa olsun sıcak yatağınızın kıymetini bilin 🙂

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
Konudan bağımsız 3 gündür parkta yatıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor taş gibi bankta uyunmuyor. Hava da serin .bu sokata yaşayanlar nasıl yaşıyor. Neyse ki bu son geceydi 2 saat sonra güneş doğacak. Yarın gece maaş yatınca otele gececem inşallah. Bunu niye yazdım bende bilmiyorum ama ne derdiniz olursa olsun sıcak yatağınızın kıymetini bilin 🙂
kumarın getirdikleri götürdükleri yazık bize

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Unutma Her Gecenin Bir Sabahı Var Evlat Demiş Büyük Üstad Sorunun Ne Bilmiyorum Reis Ama Sanırım Atlamışsın Yarın O Maaşını Aldığın Zaman Otele Gidip Sıcak Yatağına Karnın Tok Şekilde Uzaninca Her Şeyden Daha Çok Mutlu Olacaksın Evet Bizde Yaşadık Çok Yaşadık Hemde Rabbım Hepimizin Yardımcısı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...