Karaktersiz taķımlar olmadı canın sağolsun abiBu sefer ben yapıyorum rollingi
ya 2ye bölcem kasayı ya tek tek gitcez
Ya 3 kişi 100 TL 4 kişi 50 TL olacak toplamda 7 kişi
duruma gore 10 kişi 50 TL de olabilir
kazanalımda tatavasına sonra bakarız
bol şans
ona oynıcaktım 1.43 tü 3 4 dk daha bekleyelım dedık gol olduTorontoda 3 gol olmş iy gelde sövmr
Nasib dost sağlık olsunona oynıcaktım 1.43 tü 3 4 dk daha bekleyelım dedık gol oldu
orda bellı ettı zaten
Nasip gülüm canın sağolsunona oynıcaktım 1.43 tü 3 4 dk daha bekleyelım dedık gol oldu
orda bellı ettı zaten
Abi devam etseydin keşke dedim sana orana takılma para gelsin yeterdi neyse saglık olsunona oynıcaktım 1.43 tü 3 4 dk daha bekleyelım dedık gol oldu
orda bellı ettı zaten
Ula sukes senide biliyoz 4 maç yaziyon 4/0 cekiyon konuşturma. BeniRolu bana ver bunlar dan bi cacik olmaz @Huso95
Yürü lan tenekeci sende namaza baslayalim nsmazaUla sukes senide biliyoz 4 maç yaziyon 4/0 cekiyon konuşturma. Beni
Hoca verir fetbayi kendi diker fatmayi seninki de o hesap awYürü lan tenekeci sende namaza baslayalim nsmaza
En ön safa seni koycamHoca verir fetbayi kendi diker fatmayi seninki de o hesap aw
Valla içimden geçti ilk yarı 1.5 üst oyna diye de yazmadım.ona oynıcaktım 1.43 tü 3 4 dk daha bekleyelım dedık gol oldu
orda bellı ettı zaten
Bol şans reis papara hesap 1373561144 merhaba bekliyorumBu sefer ben yapıyorum rollingi
ya 2ye bölcem kasayı ya tek tek gitcez
Ya 3 kişi 100 TL 4 kişi 50 TL olacak toplamda 7 kişi
duruma gore 10 kişi 50 TL de olabilir
kazanalımda tatavasına sonra bakarız
bol şans
dost bana yaz bi dmdenwhatsapp hattını kaydet profil de güncel link yazıyor hep