- 2,631
- 1,101
- 113
Bol şansBu sefer ben yapıyorum rollingi
ya 2ye bölcem kasayı ya tek tek gitcez
Ya 3 kişi 100 TL 4 kişi 50 TL olacak toplamda 7 kişi
duruma gore 10 kişi 50 TL de olabilir
kazanalımda tatavasına sonra bakarız
bol şans
Bol şansBu sefer ben yapıyorum rollingi
bol şans
Abi dikat edin valla öyleHadi bol şans dost az daha dinamo nun çakma sitesine para yatıyordum Allah'tan kontrol ettim ne şerefsiz insanlar var ya
Sen bu hataya düşmezdinHadi bol şans dost az daha dinamo nun çakma sitesine para yatıyordum Allah'tan kontrol ettim ne şerefsiz insanlar var ya
Bol sans dost basarılı olur umarımBu sefer ben yapıyorum rollingi
bol şans
Yok dost zaten kontrol ettim iyi ki de etmişim telegram dan adresi alıp öyle yaptım sonraSen bu hataya düşmezdin
3 adımda tamamlarsın bu isi dostnew york macına gırcem ılk yarı bı gol 1.43 bıraz daha yukselsın 100 lıra versın barı 200 e
İndir telefona oynadığın siteleri ordan devamYok dost zaten kontrol ettim iyi ki de etmişim telegram dan adresi alıp öyle yaptım sonra
Dost futbol alma bence yine sen bilirsin ama futbol pismanliktirnew york macına gırcem ılk yarı bı gol 1.43 bıraz daha yukselsın 100 lıra versın barı 200 e
Başlat bakalım dost olur arkandayıznew york macına gırcem ılk yarı bı gol 1.43 bıraz daha yukselsın 100 lıra versın barı 200 e
bizim dogmamız pısmanlık dost olacagı varsa hepsınde olurDost futbol alma bence yine sen bilirsin ama futbol pismanliktir
Usta risk alicaksan Orlando olabilirnew york macına gırcem ılk yarı bı gol 1.43 bıraz daha yukselsın 100 lıra versın barı 200 e
Kafana hangisi yatıyorsa onu yapbizim dogmamız pısmanlık dost olacagı varsa hepsınde olur