- 1,084
- 730
- 113
Valla sıkıldım artık siakam sayı atacaksa atsın artık . Atamazsa yaziklar olsun 😂
Morant baremi yüksek ya birde wizardsta beal kuzma harrel caldwell Pope dinwiddie hemen hemen hepsi savunama ribaundunu çok iyi alıyorlar
Bugun slotdan iyi almisti onu cerez niyetine aldi buyuk ihtimalle uzulmezHuso reis geçmiş olsun morant barem yüksek ve Harris güvenilmez şerefsizler yatirdi kuponu
Sen beni hatırladın mı 😅Bugun slotdan iyi almisti onu cerez niyetine aldi buyuk ihtimalle uzulmez
Emin degilim kardes kafam bozuk kafa dagitmaya calisiyorum o yuzden hatirlayamayabilirim.umarim husumet olmamistir 😁Sen beni hatırladın mı 😅
Husumet oldu o yüzden o arkadaşı başlamıyorsaniz beni banlayin demiştim 😅 o hesap öylece gitti , seninle husumetimiz olmadı bayağı konusmuslugumuz da var.Emin degilim kardes kafam bozuk kafa dagitmaya calisiyorum o yuzden hatirlayamayabilirim.umarim husumet olmamistir 😁
Ben takip ediyorum dost 😅Sizce siakamın sayı atacağı o uzatma bu uzatmamı . Ben izlemiyorum izledikçe atamıyor sayı atarsa yazın bide böyle deneyelim 😂
Alah allah boyle diyeni banlamiyorlar aslinda.ben bayagidir seninle (bu nickle) konusuyorum ama hic ters dusmedik ozelden yaziver eski nicki yada istersen burdan yazHusumet oldu o yüzden o arkadaşı başlamıyorsaniz beni banlayin demiştim 😅 o hesap öylece gitti , seninle husumetimiz olmadı bayağı konusmuslugumuz da var.
Atarsa haber edicem ben kardesSizce siakamın sayı atacağı o uzatma bu uzatmamı . Ben izlemiyorum izledikçe atamıyor sayı atarsa yazın bide böyle deneyelim 😂