- 1,617
- 4,826
- 113
Biliyorum dost onun için demedim hani sakinlik ve bensakin ol anlamında panik yok relaks
Biliyorum dost onun için demedim hani sakinlik ve bensakin ol anlamında panik yok relaks
Daha 4 hakki var be sikinti etme az oncede eleman cabuk 4 oldu oyle bitirdi anteCury nin Allah belasını versin 2 faul yaptı
ahahahhahahajkkjkjkjsskBiliyorum dost onun için demedim hani sakinlik ve ben
Reis bende de olmuştu başka sitede sabah düşmüştü para hesaba taödendi yazıp para göndermemek nedır amk ben odencenı zannetmıyorum
Heleki bu kdr kupon ve para varken haklisin ne diyimBiliyorum dost onun için demedim hani sakinlik ve ben
mantıklı dıılkı hadı dıyelım eft yaptın bugun cumartesı kaldıkı fast dıye bısı var .yada odendı yazıp bekletıp sırayla yollıcaklar zor bı ıhtımal bu ne bılım yaReis bende de olmuştu başka sitede sabah düşmüştü para hesaba ta
Inslh öderler reismantıklı dıılkı hadı dıyelım eft yaptın bugun cumartesı kaldıkı fast dıye bısı var .yada odendı yazıp bekletıp sırayla yollıcaklar zor bı ıhtımal bu ne bılım ya
Açılacak reis curryCury top kullanmıyor böyle devam ederse hayatta gelmez kullanması lazım ki ısınsın
Klay olmasa iyidi o isi bozuyorCury top kullanmıyor böyle devam ederse hayatta gelmez kullanması lazım ki ısınsın
ozmanda 50 acrlardıKlay olmasa iyidi o isi bozuyor
bence cok ıyıCurry9
Adam 7