- 4,812
- 5,864
- 113
tmm dostum görmedim ben konuyuYav siz yeni konuya gelsenize hazır roll var işte
tmm dostum görmedim ben konuyuYav siz yeni konuya gelsenize hazır roll var işte
İyi ki öyle yapmışım dost diğer kuponumu getirdi curyKeşke vazgeçmeseydin curryden
Curry diyip adams aldın geçmiş olsun
dostum keşke adams kuponu da gelseydi ante çok rahat gelmiştiİyi ki öyle yapmışım dost diğer kuponumu getirdi cury
Sorma dost ben baya sinir oldum da Allah tan cury biraz sinirimizi aldıdostum keşke adams kuponu da gelseydi ante çok rahat gelmişti
ben sadece ilk çeyrek ve maçın son 2dksını izleyebildim uyuya kaldım uyumasam attırırdımSorma dost ben baya sinir oldum da Allah tan cury biraz sinirimizi aldı
Dost zaten ne olduysa son çeyreğin sonlarında olduben sadece ilk çeyrek ve maçın son 2dksını izleyebildim uyuya kaldım uyumasam attırırdım
evet curry mucize eseri geldiDost zaten ne olduysa son çeyreğin sonlarında oldu
Ribaund bile az almış bi 15 i görmesi lazımdıdostum keşke adams kuponu da gelseydi ante çok rahat gelmişti
aynen kanka ben uyuya kaldım maç izlerkende sakatlanmış sanırım 1 çeyrek oynamamışRibaund bile az almış bi 15 i görmesi lazımdı
Bende 5 civarı uyumuş kalmışım kankaaynen kanka ben uyuya kaldım maç izlerkende sakatlanmış sanırım 1 çeyrek oynamamış
Biri geldi biri yattı tostNoldu Burda Geldimi Kuponcuklar
İyi Bjri Geldiyse Zarar Yoktur En azındanBiri geldi biri yattı tost
Normalde çok rahat gelirdi de sakatlandı bi ara çıktı az süre aldı yani olmaması için herşey yapıldı ve olmadı dostRibaund bile az almış bi 15 i görmesi lazımdı
Curry sevindirmiş teselli etmiş oldu .magnum sanki kuponda curry e kalmıştı oda geldi sanirimNormalde çok rahat gelirdi de sakatlandı bi ara çıktı az süre aldı yani olmaması için herşey yapıldı ve olmadı dost
Yok dost Magnum önceden geldi cury vbette iyi sevindirdiCurry sevindirmiş teselli etmiş oldu .magnum sanki kuponda curry e kalmıştı oda geldi sanirim