- 2,250
- 1,352
- 113
Hıamına Herkes Vurgun Yapıyor Bize Ne Zaman Ugrayacak Bu Şans
Dost ben genelde fazla yatırdığım için bonusa bakmam sağlımlık önemli benim içinHayrini gor hizli odedi benim 1 numara sitem burasi guven konusunda ama 1 keŕe bile yatirim yapmadim cunku bonusu yok sitenin
Simdi ne zaman uyuycan sen p.tesimi?Ne yazıcak ki
Benim Çok ama cimriler çok kaybım var bonus eklemiyorlarHayrini gor hizli odedi benim 1 numara sitem burasi guven konusunda ama 1 keŕe bile yatirim yapmadim cunku bonusu yok sitenin
Bizde o para yok kardes sen dogrusunu yapiyorsunDost ben genelde fazla yatırdığım için bonusa bakmam sağlımlık önemli benim için
Dost onun baremleri hep değişti baya fark var oynanmaz öyle@Huso95 dost basket kuponunu unutma dinamoda
Yok abi özel gücü var hüso abinin 1 ay uykusuz kalabiliyorSimdi ne zaman uyuycan sen p.tesimi?
WaoooowYok abi özel gücü var hüso abinin 1 ay uykusuz kalabiliyor
iyi yönde mi değişti kötü yönde miDost onun baremleri hep değişti baya fark var oynanmaz öyle
Dostum ben şaka yapmıyorum sende abartma istersen 3 bazen 4 gün uyumam sonra 2 gün uyurumYok abi özel gücü var hüso abinin 1 ay uykusuz kalabiliyor
Kötü dost fazlalaştı baremler farklariyi yönde mi değişti kötü yönde mi
Roll acicanmi kardes.yapasin yoksa yada ugrasmak istemezsen siyahbeyza ufak bisi at o yapsin istersen.dagitimi yapar kalani atar sana yamuk yapmaz ben kefilim.la boylede seni zorluyor gibi olduk yanlis anlamiycagini dusundum o yuzden yazdim herkese yazmam bu sekil umarim yanlis anlamazsinDost onun baremleri hep değişti baya fark var oynanmaz öyle
Kutuplar Tam Sana Göre Hüso 6 Ay Gece 6 Ay GündüzDostum ben şaka yapmıyorum sende abartma istersen 3 bazen 4 gün uyumam sonra 2 gün uyurum
Abi 3 gün uykusuz nasıl kalabiyorsun bnde istiyorumDostum ben şaka yapmıyorum sende abartma istersen 3 bazen 4 gün uyumam sonra 2 gün uyurum
Tmm tutulmayin o muhabbete 😁Dostum ben şaka yapmıyorum sende abartma istersen 3 bazen 4 gün uyumam sonra 2 gün uyurum
Ya olum sen nesin ya 😁😁😁😁😁😁Kutuplar Tam Sana Göre Hüso 6 Ay Gece 6 Ay Gündüz
dostum o zaman benim attığım zaman oynanan kupon karlı durumda şuan demiKötü dost fazlalaştı baremler farklar
Ergenken bende 3 gun uyumadim 3. Gun koltuga yaslandik yere oturup uyuyor numarasi yapicakdim uyumusum beni karga tulumba yataga goturmusler hic hatirlamiyordum beyin iptal olmustu.uyudummu bayildim mi onu bile bilmiyorum agAbi 3 gün uykusuz nasıl kalabiyorsun bnde istiyorum
Yeni Üye Yazsa Bunu Dilenci Olurdu Lafım Sana Degil Kardeş On Yargılı İnsanlaraRoll acicanmi kardes.yapasin yoksa yada ugrasmak istemezsen siyahbeyza ufak bisi at o yapsin istersen.dagitimi yapar kalani atar sana yamuk yapmaz ben kefilim.la boylede seni zorluyor gibi olduk yanlis anlamiycagini dusundum o yuzden yazdim herkese yazmam bu sekil umarim yanlis anlamazsin