- 4,812
- 5,864
- 113
ante gelince uyuyacaktım vazgeçtim golden maçınıda takip etcemAktif dost ben o hesabımı sağlama almışım
ante gelince uyuyacaktım vazgeçtim golden maçınıda takip etcemAktif dost ben o hesabımı sağlama almışım
Geççek Diyorsun Yanigelicek curyyy 40 kusur e yakın sayı atar zaten
Sen bide bana sor )ante gelince uyuyacaktım vazgeçtim golden maçınıda takip etcem
heycan iyidir iyiSen bide bana sor )
Ne yaptin be kardesim aklimizi aldin yahuSen bak dost nasıl kupon cury gelmezse deliririm
Ekli dosyayı görüntüle 232003Ekli dosyayı görüntüle 232004Ekli dosyayı görüntüle 232005
Attığın bütün 3 lükler girer inşallah curyy aslanım cury dost şimdiden dua edelim ki biraz tezahürat yapalım belki duyar da şu kuponun güzelliği için yaparheycan iyidir iyi
anteciğime bak 40 atmış darısı curyeAttığın bütün 3 lükler girer inşallah curyy aslanım cury dost şimdiden dua edelim ki biraz tezahürat yapalım belki duyar da şu kuponun güzelliği için yapar
Uzmez bizi curry bugün inslh reis 🙏Attığın bütün 3 lükler girer inşallah curyy aslanım cury dost şimdiden dua edelim ki biraz tezahürat yapalım belki duyar da şu kuponun güzelliği için yapar
kafadan 6 üclügü varUzmez bizi curry bugün inslh reis 🙏
Bu currye nakar gibiSen bak dost nasıl kupon cury gelmezse deliririm
Ekli dosyayı görüntüle 232003Ekli dosyayı görüntüle 232004Ekli dosyayı görüntüle 232005
Inslh reis attığı girer inslhkafadan 6 üclügü var
Hay Maşallahkafadan 6 üclügü var
cok atar bugun 130 ustu beklıyorumGolden bu maç kendini göstermesi lazım önceki maç zaten rezil oldular bu sefer baya atarlar diye düşündüm cury de o mantıkla koydum inşallah gelir