- 752
- 225
- 43
Eyvallah canli destege hemen baglandim kontrol ediliyor dedi pat sohpeti kapatti demir diye biriDostum Aynısını Bana da Game Of Yaptı 14 Bin Bakiyemi Rulete Bastı Gibi Gösterdi Rezalet Bir Durum Geçmiş Olsun
Eyvallah canli destege hemen baglandim kontrol ediliyor dedi pat sohpeti kapatti demir diye biriDostum Aynısını Bana da Game Of Yaptı 14 Bin Bakiyemi Rulete Bastı Gibi Gösterdi Rezalet Bir Durum Geçmiş Olsun
Yawşak Bu Sitenin Canlısı Milleti Engellemeye Falan Başladı Heralde Bi Sorun Var Herkes Yoluna Çıkmış UstaEyvallah canli destege hemen baglandim kontrol ediliyor dedi pat sohpeti kapatti demir diye biri
Hata bizde ya dinamo gibi siteyi birak gel boyle merdiven altlariyla ugrasYawşak Bu Sitenin Canlısı Milleti Engellemeye Falan Başladı Heralde Bi Sorun Var Herkes Yoluna Çıkmış Usta
Her güzel şeyin sonu gibi çok site gelip geçti reis yapmaz dedikleri siteler ne paralara çöküp gitti 🧐😀Yakında Buda biter
Reis bizde bağlanıp bilgi alalimmi istersnEyvallah canli destege hemen baglandim kontrol ediliyor dedi pat sohpeti kapatti demir diye biri
Hiç bir siteye güven kalmadıHer güzel şeyin sonu gibi çok site gelip geçti reis yapmaz dedikleri siteler ne paralara çöküp gitti 🧐😀
Aynen reis çok yüksek ödeme olduğunda site kaldıramazsa ödemeyi kapatır sonra yeni isimli farklı site acar 20 to yatırımsız bonus diye deneme bonusu verir milleti geri toplarHiç bir siteye güven kalmadı
Eyvallah reis. Bekleyen cekim gelene kadar bise soylemeyelim ondan sonra şayetki parayi geri alirsak 2 k sini burada dagitalimReis bizde bağlanıp bilgi alalimmi istersn
Kardes sakin cekim gelmeden uyuma bnden demesiEyvallah reis. Bekleyen cekim gelene kadar bise soylemeyelim ondan sonra şayetki parayi geri alirsak 2 k sini burada dagitalim
Inslh reis payfix ilemi verdin cekimiEyvallah reis. Bekleyen cekim gelene kadar bise soylemeyelim ondan sonra şayetki parayi geri alirsak 2 k sini burada dagitalim
Paranı ne kadar kurtarırsan kardırEyvallah reis. Bekleyen cekim gelene kadar bise soylemeyelim ondan sonra şayetki parayi geri alirsak 2 k sini burada dagitalim
Heyt Maşallah Be Kivreme Bak Baya Bonkorsun KivreEyvallah reis. Bekleyen cekim gelene kadar bise soylemeyelim ondan sonra şayetki parayi geri alirsak 2 k sini burada dagitalim