- 13,478
- 8,003
- 113
Kırmızı çay var tavsan rengiNe melankolik bir başlık olmuş, dertlendim , kırmızı Tuborg olaydı keşke yanimda
Kırmızı çay var tavsan rengiNe melankolik bir başlık olmuş, dertlendim , kırmızı Tuborg olaydı keşke yanimda
Dedi 45 yaştan dolayı deneme bonusu alamayan güzel ruhlu insan 🥺Her insan mutlu olamaz...
Çünkü; Gereğinden fazla özler Dünü,
Hakettiğinden fazla düşünür Yarını ve
Hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar Bugünü......
Her insan mutlu olamaz...
...Çünkü ;
Gereğinden fazla özler hayatından çıkanları,
Büyük umutlarla bekler hayatına girecekleri.....
ve asla göremez yanıbaşındakileri......!!!!!!!!!!
.......
aSiRuH06
%70 i kendi şiiridir abiminKral bana kızıyor ama şiiri kendi yazsa baştacı. Kopyala yapıştır takılıyor bende yorum yaptım kızdı. )
Emek veriliyor sonuçtaKral bana kızıyor ama şiiri kendi yazsa baştacı. Kopyala yapıştır takılıyor bende yorum yaptım kızdı. )
Redkit büyüğüm ben sadece olanı söyledim. Bitik tayfa dönemi yaşadık hepimiz belki ileride de yaşarız ama şuan bu asiruh bitik modda durum belirttim kızdınKral bana kızıyor ama şiiri kendi yazsa baştacı. Kopyala yapıştır takılıyor bende yorum yaptım kızdı. )
Haklı kendine ait değil bu ama yorum yapmana kimse bişey demez üsluba laf etmişlerdirKral bana kızıyor ama şiiri kendi yazsa baştacı. Kopyala yapıştır takılıyor bende yorum yaptım kızdı. )
Aynen dostHaklı kendine ait değil bu ama yorum yapmana kimse bişey demez üsluba laf etmişlerdir
Eyvallah kardeşimRedkit büyüğüm ben sadece olanı söyledim. Bitik tayfa dönemi yaşadık hepimiz belki ileride de yaşarız ama şuan bu asiruh bitik modda durum belirttim kızdın
Necip Fazıl kisakurekReis kim bu şair burda deneme kovalıyor.
Vay be reenkarnasyon heNecip Fazıl kisakurek
Yabancı biriydiReis kim bu şair burda deneme kovalıyor.
Saif faik ebesiyanik da var ip diye silinmiş kazancı kuzeninin telden bağlanmışVay be reenkarnasyon he
Ben derdikendindenbüyükboyuçükdenküçük sandıydımSaif faik ebesiyanik da var ip diye silinmiş kazancı kuzeninin telden bağlanmış
kesinlikle çok daha faydalı çakralar açılır birazBiraz kod kovalamaya ara verin de burda şiir kovalayin çay ve @aSiRuH06 esliginde
Reis çinçine girsin asıl şiir orda zatenBiraz kod kovalamaya ara verin de burda şiir kovalayin çay ve @aSiRuH06 esliginde