- 1,692
- 1,594
- 113
Böyle birşey olacağı belliydiDeneme bonuslarımız yoğunluktan dolayı durdurulmuştur kısa zaman içinde dönüş sağlanacaktır yoğunluktan dolayı yaşanan sıkıntıdan özür dileriz bol şanslar
Böyle birşey olacağı belliydiDeneme bonuslarımız yoğunluktan dolayı durdurulmuştur kısa zaman içinde dönüş sağlanacaktır yoğunluktan dolayı yaşanan sıkıntıdan özür dileriz bol şanslar
HmmDeneme bonuslarımız yoğunluktan dolayı durdurulmuştur kısa zaman içinde dönüş sağlanacaktır yoğunluktan dolayı yaşanan sıkıntıdan özür dileriz bol şanslar
Aynen bu ne yaDeneme bonuslarımız yoğunluktan dolayı durdurulmuştur kısa zaman içinde dönüş sağlanacaktır yoğunluktan dolayı yaşanan sıkıntıdan özür dileriz bol şanslar
Attık ya birader daha ne atayım paparadan mobil bank mı buCekimi at cemimi bakiyeyi ne yapacaz
Argo kullanmadan yorum yaparsan sevinirim dostumBeyler bilgi topluyor olmasın, 1000 uyenin bilgisini 100 bin tlye satar aWQq
Tamam reis, Tam argo olmasın diye araya W harfini koydumArgo kullanmadan yorum yaparsan sevinirim dostum
Yatırımsız bonus adam tehlike diyor alan ne alırsa kar ne gibi tehlike olabilir onun verdiği 200 ü 5000 yaptım yiyorum tehlike onlar mı bız miSAHTE LİSANS İYİ BAKİN. kontrol edin site tam tehlike.
Lisans gerçek olsa ne olacak 50 100 dolara alınıyor bu lisanslar. Sitenin güvenilirliğini anlamak istiyorsun begambleaware olup olmadığına bakacaksın diğerleri çokta önemli değilLisans gercek