- 220
- 59
- 28
Merhaba arkadaslar hepimiz buyuk bir baglıyız ne kadar degiliz dersek yalan konusmus oluruz veriyoruz alıyoruz bi döngü var ama genel olarak kasa kazanıyor bazen kaybetme moduna gecince hatta para bitince çaresizliğe giren varmı şuanki devir biliyorsunuz kanka bi 5 lira cıkar cebinden bakim nasıl bişey desen adam senden kacıcak sekilde bi devirdeyiz ilk başlarda güzeldi hersey kazanıyordum fazlası ile ama sonrası arada geliyor ama bitmiyor 3-4 yıl olucak ilkez borcum sıfıra cıkartamadım bunun içinde yasadıgım sorunlar oldu yurt ddısnda calıstım patronun. Batacağı tuttu alacağım var 7 bin dolar filan 15 fbin filan Borc buyuk borc. Degil ama uzun süredir sıfıra cıkmadım borcların stresi ile birazda kumarda kazanırım kurtuşurum mantıgı aslında kumara yatırdıgım paraları hesaplayınca borcumda olmaz sıkıntımda yaş oldu 28 birikim yok bişey yok evlenmek istesek nasıl olur hersey çok kotu durumum iyi olsa keşke ben yardımcı olsam insalara bu hayat çok acımasız bazen sık kafaya diyor şeytan sora Allah verdi Allah alır diyorum düşünmek bile kötü ama akıl alısverişi yapmak istedim iyi aksamlar selam olsun.