Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İçim yanıyor ne bu sanssizlik :(

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
@allenderons kardeş birşey diyeceğim. Böyle kupon paylaşıyorsun güzel lafım yok. Yanlız millet şikayet edip hesabını kapattırınca burda yakınıyorsun.

Routobet sitesinden kupon koyuyorsun biri Allenderons birisi Asım bilmem bişey.

Sonra burda yakınma benden demesi. Kardeş 1 hesap neyinize yetmiyor işiniz gücünüz niye böyle şeyler ?

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
@allenderons kardeş birşey diyeceğim. Böyle kupon paylaşıyorsun güzel lafım yok. Yanlız millet şikayet edip hesabını kapattırınca burda yakınıyorsun.

Routobet sitesinden kupon koyuyorsun biri Allenderons birisi Asım bilmem bişey.

Sonra burda yakınma benden demesi. Kardeş 1 hesap neyinize yetmiyor işiniz gücünüz niye böyle şeyler ?
O totoslar forumdan ayiklandi @Blue's zamaninda onlari savunmustun ama gene laf acildi o adamlar forumu arkadan gambazlayip kactilar bizi bilen biliyor ne sikayet konusu acilsak ikisi farkli hesaplar ne farkeder sanki freebetle mi oynuyoz ayrica ben param gitti diye asla yakinmadim sadece serefsizliklerine yakindim para onemli degil burda olusan arkadasliklar surda iki laf sohbet ediyoz dahada resim mesim atmam anasini satiyim forum tüm durust adamlarla dolu

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
@Blue's konuyuda sil baskan dahada bisey paylasmam forumda girer cikarim foruma zaten bazukaciya yaptigin hala zoruma gidiyor

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
O totoslar forumdan ayiklandi @Blue's zamaninda onlari savunmustun ama gene laf acildi o adamlar forumu arkadan gambazlayip kactilar bizi bilen biliyor ne sikayet konusu acilsak ikisi farkli hesaplar ne farkeder sanki freebetle mi oynuyoz ayrica ben param gitti diye asla yakinmadim sadece serefsizliklerine yakindim para onemli degil burda olusan arkadasliklar surda iki laf sohbet ediyoz dahada resim mesim atmam anasini satiyim forum tüm durust adamlarla dolu
Kardeşim ben uyarıyorum sadece seni paylaş paylaşma senin bileceğin iş

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Paranı alinca adamlardan ozür dileyende sendin allesandros . Demekki mevzu paraymış

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Bana onu savunma.
Usta savunma diye bisey yok adam evli barkli coluk cocuk sahibi sende yasini basini almis adamsin neden forumdaki kisilere hakaret iceren msjlar attiriyosun adam sana yanlis yaptiysa sorununu kendin coz neden diger insanlari karistiriyon benim canimi sikan bu

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
@allenderons o serfzlerle sana yaptiklari icin kavga ettim muhabbeti kesrim gene gittin onlarla sen konuştun. Sozünün arkasinda durmadin

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
Usta savunma diye bisey yok adam evli barkli coluk cocuk sahibi sende yasini basini almis adamsin neden forumdaki kisilere hakaret iceren msjlar attiriyosun adam sana yanlis yaptiysa sorununu kendin coz neden diger insanlari karistiriyon benim canimi sikan bu
Kardeşim adam beni engellemiş numaramı nasıl ulaşacaktım güvercinle mi ?

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Sonra jojobetten paranı alinca ozur dilerim kardeşim diye mesaj attin
Lan kim aldi parayi benim o hesapta 600 gittiydi ben adama sinirden sovdum diye ozur diledim evli felan diye ha ozur dilemek sizce sucsa bisey diyemem
o kisi serefsizdi tamam ama sana tek 1 kelime falan küfur etmedi m madem aileyi bu kadar onde tutuyon niye o zaman myers e falan kufur ettin

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Kardeşim adam beni engellemiş numaramı nasıl ulaşacaktım güvercinle mi ?
Tmm usta bisey bisey demiyom ama inan oyle bi insan degil muhammed bu kumar parasizlik her insani sekilden sekile sokar haklisin ama sahsen o konusmalar gercekten icimi yakti bi insan ne kadar kotu olursa olsun burda 1000 kisinin icinde keske rencide etmeseydin

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Ama attigin mesaj şuydu . Jojobetten paramı kuratardim . Kufur ettigim tatsizlik yasadigim arkadaslardanda ozur dilerim dedin.. ama onlarin pisliklerinide ben cikardim ortaya

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Sonra jojobetten paranı alinca ozur dilerim kardeşim diye mesaj attin

o kisi serefsizdi tamam ama sana tek 1 kelime falan küfur etmedi m madem aileyi bu kadar onde tutuyon niye o zaman myers e falan kufur ettin
Onun yaptigi serefsizlikti ondan ettim ama sonra pisman olup ozur diledim

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Yok fotosunu cok onceden biliyorum goreum tanistim whatsapptan bi yardim mahiyetinde 30 tl atmistim benim verdigim maclar yatinca telafi niyetine oyle tanismistik bildigim kadariyla ogretmen.. bana bi kisi ozelden yazmisti bunu ss de atabilirim. Para almadigi kimse kalmamis onun formdan nerdeyse

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Ama attigin mesaj şuydu . Jojobetten paramı kuratardim . Kufur ettigim tatsizlik yasadigim arkadaslardanda ozur dilerim dedin.. ama onlarin pisliklerinide ben cikardim ortaya
Muharrem ben jojodan asil hesabimi kurtardim freebet kazancimi cekmedim 600 lira gene gitti .
Sonra cok kisi keske oozur dilemeseydin dedi ama is isten gecti bnde oturdum dusundum bi para icin adamin ailesine sovdum dedim ozur diledim bu yani

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Muharrem ben jojodan asil hesabimi kurtardim freebet kazancimi cekmedim 600 lira gene gitti .
Sonra cok kisi keske oozur dilemeseydin dedi ama is isten gecti bnde oturdum dusundum bi para icin adamin ailesine sovdum dedim ozur diledim bu yani
Bence bi konuda hakliysan sonuna kadar pesinde gidicen . Yeri gelecek ozur bile dilemicen haklı oldugun konuda.

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Yok fotosunu cok onceden biliyorum goreum tanistim whatsapptan bi yardim mahiyetinde 30 tl atmistim benim verdigim maclar yatinca telafi niyetine oyle tanismistik bildigim kadariyla ogretmen.. bana bi kisi ozelden yazmisti bunu ss de atabilirim. Para almadigi kimse kalmamis onun formdan nerdeyse
Kardes dogru bendende cok kez aldi geride atti atmadiklarida oldu ama cani sagolsun ama koskoca adam boyle ifsa edilmezki valla utandim ona 50 defa dedim kimseden para isteme diye ama yapmis oda hatali