- 1,937
- 843
- 113
Dostlar bu 2-3 ay önce çıkan icra ve varlık şirketlerine olan borçların affı yasasından yararlanan oldu mu hiç ? Nasıl bir yol izlemek lazım bilen var mı ?
Bende merak ediyorum. Resmi gazetede yayınlandımı?Dostlar bu 2-3 ay önce çıkan icra ve varlık şirketlerine olan borçların affı yasasından yararlanan oldu mu hiç ? Nasıl bir yol izlemek lazım bilen var mı ?
1 ay kadar önce yürürlüğe girdi diye biliyorum üstad fakat yasa da anladığım kadarıyla ''alacaklının rızasıyla borçtan vazgeçmesi...'' gibi bir ifade var o kafamı karıştırdı benim deBende merak ediyorum. Resmi gazetede yayınlandımı?
icra borcu için 2000 TL ve altı, varlık şirketlerine de 2500 TL ve altı olan borçların tasfiye edilmesi için bir yasa çıkardılar üstadNasıl af silinior mu
Bende 6 sene öncesinin 1 icra dosyası var 1200 tl . Birikim varlığa geçmişti. 6 senedir sicilim bu yüzden kırmızı çizgi. Unutmuştum bu yasayı ben. Yarın araştırıcam.1 ay kadar önce yürürlüğe girdi diye biliyorum üstad fakat yasa da anladığım kadarıyla ''alacaklının rızasıyla borçtan vazgeçmesi...'' gibi bir ifade var o kafamı karıştırdı benim de
AAAAicra borcu için 2000 TL ve altı, varlık şirketlerine de 2500 TL ve altı olan borçların tasfiye edilmesi için bir yasa çıkardılar üstad
bende bakıyorum şimdi sende bi sonuç alırsan buradan yaz üstad da işine yarayan olur mutlakaBende 6 sene öncesinin 1 icra dosyası var 1200 tl . Birikim varlığa geçmişti. 6 senedir sicilim bu yüzden kırmızı çizgi. Unutmuştum bu yasayı ben. Yarın araştırıcam.
9 Kasım da yayımlandı resmi gazete deHenüz resmi gazetede yayınlanmadı. Mecliste onay bekliyor. Okuduklarınız taslak. Muhtemelen Ocakta onaylanacak.
Dostum bu olay gercek disi zaten yillar oncesinden kalmis bir borcun avukat ve mahkeme masrafiyla 2500 tl yi gecmeme ihtimali yok.faiz icra gideri derken bu kanundan yararlanabilen olmasin diye ozellikle o rakam hesaplanmis bence.gostermelik.Dostlar bu 2-3 ay önce çıkan icra ve varlık şirketlerine olan borçların affı yasasından yararlanan oldu mu hiç ? Nasıl bir yol izlemek lazım bilen var mı ?
2 tane oraya var ayri ayri o zmn bana hayirli olsun 😀 her biri 5 bin olmus ama ana parası 2 binin altındakardeş bu yasaya inanan ahmaktır ,akpnin göz boyamak icin cıkardıgı yasa ,,inisiyatif tamamen alacaklı tarafa bırakılmıs alacaklı mecbur degil silmeye yani faiz üstüne faiz işine geldigin icin 2000 i silmez,,,tek firma siler türkcel oda yönetimde AKP oldugu icin ...
Ama borcun ana parası icin o limit diger turlu tabi soledigin rakamı gecerDostum bu olay gercek disi zaten yillar oncesinden kalmis bir borcun avukat ve mahkeme masrafiyla 2500 tl yi gecmeme ihtimali yok.faiz icra gideri derken bu kanundan yararlanabilen olmasin diye ozellikle o rakam hesaplanmis bence.gostermelik.