- 1,949
- 1,028
- 113
birsey olmaz para mara ödeme oclarına
Ayni olay benim başımda su anda kardeşim banka hesaplarına bloke koyabilirler para tutma içinde fazla bu şekilde bir bloke konulduktan sonra yüklü para giriş çıkışlarına dikkat et ayni şekilde bloke koyarlar uğraşır durursun sigortan yoksa birsey alamaz yapamazlar ama sigortan olursa maaşin 4 / 1 giderYıllar önce bi icrs dosyam vardı avukatla tartıştığım için vekalet ve harcı ödememiştim şimdi danışmanı aradı 5 dk önce avukatın 1000+480 tl para istedi birde bana diyor ki bankalarınızdaki blokeler kalkar öderseniz, ben de dedim ki benim zaten blokeli banka hesabım yok neden böyle diyorsunuz? Beni mi yolmaya çalışıyorlar anlamadım ki arkadaş ziraat bankası hesabımda -1098 tl olan Bi hesap var 2 yıldır ama para falan da kesmiyor ziraate para çektiğimde, bunu zaten ödeyeceğim ama harç dedikleri 480 i ödemesem Sorun olur mu reisler
Sürekli findex raporu alma ve mobil bankaciliktan basvuru yapma. Her basvuruda puanin duser. Duzenli maasin varsa subeye git verir 20k ya kadarArkadaşlar findeks puanım 1249 ama banka kredi vermiyo başvuru yapıyorum red geliyor neden acaba bilen var mi
Bana maaş aldığım banka vermiyor hoş şubeye gitsem alirimda mobilden alıyordum eskidenBenım ıcra dosyalarım vardı kapatalı 5 ay oluyor, garanti bankası 100 bın TL kredi verdı,. Maas musterı si oldugum ıcın
Öyle yapicam bakalımSürekli findex raporu alma ve mobil bankaciliktan basvuru yapma. Her basvuruda puanin duser. Duzenli maasin varsa subeye git verir 20k ya kadar
Yapı krediden maaş alıyorum ama ne hikmetse ne kredi kartı ne kredi ne artı hesap vermiyo ben bu işten bir şey anlamadımSürekli findex raporu alma ve mobil bankaciliktan basvuru yapma. Her basvuruda puanin duser. Duzenli maasin varsa subeye git verir 20k ya kadar
Qnbfinans enpara ve denizbanki dene dostum bu 3 u vermiyosa zaten vermezler.Yapı krediden maaş alıyorum ama ne hikmetse ne kredi kartı ne kredi ne artı hesap vermiyo ben bu işten bir şey anlamadım
Buralara şubeden başvuru yapayım değil miQnbfinans enpara ve denizbanki dene dostum bu 3 u vermiyosa zaten vermezler.
Aynen dost. Mobilden reddedebilir. Reddederse yine puanin duser. Zaten 1150 nin alti riskli.musteri grubuna giriyor sen tam sınırdasınBuralara şubeden başvuru yapayım değil mi
3 sene önce kapattığım icra borcumun avukat vekalet, harç ve dosya masrsfı avukatla benimle hakaretvari konuştuğu için vermemek için yemin etmiştim 3 senedir ödemiyorm bugün yine aradılarAtiver bakalim nedir
Siktir bok.Bir defa 1480 liraya icra haciz hiçbir şey koyamaz belirli bir sınırın altına hiçbir şey yapamaz senden para koparmaya çalışıyor
Zaten onlarda bıkmış artık, kadın bana isterseniz ufak ufak ödeyin hem dosyanız kapanır dedi1500 tl icin bankalara yazi yazarlar avukat almak icin uğraşırsa bankalarda 1tl ile 30 tl hesaplarina bloke koyar başka bişey olmaz ödemeye taksitlendirme isteye bilirsin ama aylik ufak ufak ödersin
OhaAynen öyle odemezsen cok bi sıkıntı olmaz ileride karşına çıkar ama taksitlendirme iydir ama taksitlendirip odemezsen hapis cezasi alırsın ona göre
istenileni yapma Bi bk olmazİstenileni yap avukat bu şakaya gelmez