- 664
- 373
- 63
Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
işte kağıt geliyor sonra işte çalışıyorsan işe kağıt gidiyor maaşının bilmem kaçı bizim diye bankada nakit paran varsa onlara evinin tapusuna ve araçlara haciz talebi yolluyorlar bir bok yoksa bir yarrak alamıyorlar . sadece para faizleniyor ve seni devamlı arayıp taciz ediyorlar.Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
Dosya açmadan taksite bağlayıp ödeyip kapatabilirsin diğer türlü dosya masrafı avukat ücreti ödemek zorunda kalırsın ve sicilin bozulurMerhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
Bişey falan gelmez ödeyemiyorsan maaş haczi uygular oda yoksa yapacak bişey yokeve haciz gelme durumu olur mu hemen gelir mi?
Benim otuzbin 91 olmuş beni bulamayınca en sonunda varlık şirketine satmış denizbank şimdi onlar aradı param yok dedim anlaşırsan avukatla ödemezsen herhangi bir taksidi hapis cezası var bilesin...Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
Dosya açılmamış ise yapacak bişey yok bundan sonra masraf vs çıkmaz dosyada ne yazıyorsa odur fazlası olamazDosya açılmış e devlette görünüyor dünden itibaren ama masraf vs ödemezsin dendi tebligat gitmedi dendi .
Ne hapisi kardeşim tahattüt vermediğin sürece hiç bişey olmaz yani gidip icra dairesine ben borcu ödeyeceğim şu tarihte deyip imza atarsan ve ödemez isen hapis cezası olurBenim otuzbin 91 olmuş beni bulamayınca en sonunda varlık şirketine satmış denizbank şimdi onlar aradı param yok dedim anlaşırsan avukatla ödemezsen herhangi bir taksidi hapis cezası var bilesin...
İcra dairesine öde kapak Hesabı yaparlar kapatırsın ödemeyi icra dairesine yaparsın avukat ile işin yok avukat senden çok para isterTutar fazla bir şey değil 14küsür pazartesi avukatı arayıp ödemeyi çarşamba yapacağımı söylersem insiyatif sağlar mı.
Avukat yerine dosya açılmadıysa direkt şubeye git öde.Tutar fazla bir şey değil 14küsür pazartesi avukatı arayıp ödemeyi çarşamba yapacağımı söylersem insiyatif sağlar mı.
Yapma yahu avukatta konuşma kayıtı var ödeyeceğim de taksitlendir ödeme herhangi bir taksidi bakalım hapis cezasi var mı yok muNe hapisi kardeşim tahattüt vermediğin sürece hiç bişey olmaz yani gidip icra dairesine ben borcu ödeyeceğim şu tarihte deyip imza atarsan ve ödemez isen hapis cezası olur
Hadi kardeşim bilmediğin konular hakkında yorum yapmaYapma yahu avukatta konuşma kayıtı var ödeyeceğim de taksitlendir ödeme herhangi bir taksidi bakalım hapis cezasi var mı yok mu
Yazsın dosya numaranı al ordan git icra dairesine kapatE devlette denizbank adına yazıyor ama avukatın da adı yazıyor.
Yaş 58 icralık olmadığım banka yok ben mi bilmiyorum vah ki vah avukat kesildin başımıza yav he he...Hadi kardeşim bilmediğin konular hakkında yorum yapma