Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Durumu Hakkında

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,307
619
113
Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
işte kağıt geliyor sonra işte çalışıyorsan işe kağıt gidiyor maaşının bilmem kaçı bizim diye bankada nakit paran varsa onlara evinin tapusuna ve araçlara haciz talebi yolluyorlar bir bok yoksa bir yarrak alamıyorlar . sadece para faizleniyor ve seni devamlı arayıp taciz ediyorlar.

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
eve haciz gelme durumu olur mu hemen gelir mi?

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
ev üzerime değil

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Dosya açmadan taksite bağlayıp ödeyip kapatabilirsin diğer türlü dosya masrafı avukat ücreti ödemek zorunda kalırsın ve sicilin bozulur

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Dosya açılmış e devlette görünüyor dünden itibaren ama masraf vs ödemezsin dendi tebligat gitmedi dendi .

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
186
43
Benim otuzbin 91 olmuş beni bulamayınca en sonunda varlık şirketine satmış denizbank şimdi onlar aradı param yok dedim anlaşırsan avukatla ödemezsen herhangi bir taksidi hapis cezası var bilesin...

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Dosya açılmış e devlette görünüyor dünden itibaren ama masraf vs ödemezsin dendi tebligat gitmedi dendi .
Dosya açılmamış ise yapacak bişey yok bundan sonra masraf vs çıkmaz dosyada ne yazıyorsa odur fazlası olamaz

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Tutar fazla bir şey değil 14küsür pazartesi avukatı arayıp ödemeyi çarşamba yapacağımı söylersem insiyatif sağlar mı.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Benim otuzbin 91 olmuş beni bulamayınca en sonunda varlık şirketine satmış denizbank şimdi onlar aradı param yok dedim anlaşırsan avukatla ödemezsen herhangi bir taksidi hapis cezası var bilesin...
Ne hapisi kardeşim tahattüt vermediğin sürece hiç bişey olmaz yani gidip icra dairesine ben borcu ödeyeceğim şu tarihte deyip imza atarsan ve ödemez isen hapis cezası olur

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Tutar fazla bir şey değil 14küsür pazartesi avukatı arayıp ödemeyi çarşamba yapacağımı söylersem insiyatif sağlar mı.
İcra dairesine öde kapak Hesabı yaparlar kapatırsın ödemeyi icra dairesine yaparsın avukat ile işin yok avukat senden çok para ister

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
186
43
Ne hapisi kardeşim tahattüt vermediğin sürece hiç bişey olmaz yani gidip icra dairesine ben borcu ödeyeceğim şu tarihte deyip imza atarsan ve ödemez isen hapis cezası olur
Yapma yahu avukatta konuşma kayıtı var ödeyeceğim de taksitlendir ödeme herhangi bir taksidi bakalım hapis cezasi var mı yok mu

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
E devlette denizbank adına yazıyor ama avukatın da adı yazıyor.

delidolu

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
97
56
18
Haciz kalktı kardeşim 4 yıl adliyedeyim calisiyorum

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Çok teşekkürler arkadaşlar ben açıldıktan hemen sonra icra geliyor sanıyordum sağolun tebligat vs süreci varmış sanırım.