Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Durumu Hakkında

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
244
43
Çok teşekkürler arkadaşlar ben açıldıktan hemen sonra icra geliyor sanıyordum sağolun tebligat vs süreci varmış sanırım.
dost banada fibabanka dediki 13 üne kadar ödeme sözü veriyormusunuz veriyorum dedim bende o zaman ama ödiyemicem sence ne olur sen yaşadn mı bunları

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
dost banada fibabanka dediki 13 üne kadar ödeme sözü veriyormusunuz veriyorum dedim bende o zaman ama ödiyemicem sence ne olur sen yaşadn mı bunları
ödemezsen tekrar soruyorlar sonra hukuk bürosuna aktarıyorlar onlarda 1 ay kadar bekliyor sonra bu durum oluyor

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
244
43
ya gelsin beni skretsinler sıkıntı yokda eve kagıt gitmesin ailem yaşlı insanlar durumda yok korkmasınlar istiyorum

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Pazartesi çarşambaya kadar ödeyeceğimi söyleyeceğim durumları aktarırım arkadaşlar çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım.

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
valla ben seni çok iyi anlıyorum huzursuzlugunu tahmin edebiliyorum umarım sorunun çözülür kardeşim daha dogrusu sorunumuz çözülür
umarım hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum ne arkadaş ne başka bir şey var yanımda hepsi yalan insanlar vefasız kendimiz düştük kendimiz çıkacağız ders almış oldum.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,317
626
113
Merhabalar arkadaşlar öncelikle bana dün icra davası açıldı Denizbank’tan daha tebligat vs gelmedi avukatı aradım tebligat yollanmadı henüz dosya masrafsız kapatabilirsiniz dendi süreç nasıl işliyor anlatabilecek var mı?
eve falan gelmezler sadece böyle kağıtlar gelir . sıkıntı yapma çok

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,387
4,748
113
Hadi kardeşim bilmediğin konular hakkında yorum yapma
Telefonda ödeme sözü taahhüt olarak kabul ediliyor . Telefonda ödeyeceğim deyip söz verirseniz imzalı taahhüt yerine geçer . Ödemeye çalışıyorum şuan için ödeyemem gibi cümleler kurmakta fayda var .

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
378
63
Telefonda ödeme sözü taahhüt olarak kabul ediliyor . Telefonda ödeyeceğim deyip söz verirseniz imzalı taahhüt yerine geçer . Ödemeye çalışıyorum şuan için ödeyemem gibi cümleler kurmakta fayda var .
Geçmez yanlış bilgi. Imzalamadigib hiçbir şey için sözlü tahattut verilmez.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,387
4,748
113
Geçmez yanlış bilgi. Imzalamadigib hiçbir şey için sözlü tahattut verilmez.
Sözlü taahhüt olarak kabul ediliyor dostum iddalaşma gözünü sevdiğim ya amcamın oğlu hapse girdi o yüzden . Benim de varlık şirketine borcum var ve yakın arkadaşım avukat bana telefonda kesinlikle söz verme dedi . Telefonda ödeme sözü resmi olarak taahhüt olarak kabul ediliyor..

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
378
63
Sözlü taahhüt olarak kabul ediliyor dostum iddalaşma gözünü sevdiğim ya amcamın oğlu hapse girdi o yüzden . Benim de varlık şirketine borcum var ve yakın arkadaşım avukat bana telefonda kesinlikle söz verme dedi . Telefonda ödeme sözü resmi olarak taahhüt olarak kabul ediliyor..
Peki, ben adalet bakanlığında çalışıyorum ve bu cümleyi ve bubtarz bir hukuki terimi ilk defa senden duydum. Dediğin gibi olsun .:)

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,325
6,504
113
Tutar fazla bir şey değil 14küsür pazartesi avukatı arayıp ödemeyi çarşamba yapacağımı söylersem insiyatif sağlar mı.
Yazılı veya sözlü ödeme sözü verip odemezsen hapis cezasına kadar gider odeyeceksen de söz verme odicen zaman git öde

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
388
83
Yav bilende anlatiyor bilmmeyende ne hapisi hapis diye bişi yok ödemek istiyorsan bu borcu tepliğ avukat dan gelmiştir anlaş masrafsız ana borca çek öde borç ne kadarsa taksit de oluyor not yok benim gibi 30 k borcu 78 k yaparsa avukat sektir et ödeme varlık yönetime geçer şimdi adı değişti borç 10 k ise 5 k ya çeker ödersin ama üstünde mal varlığı yani anlıcan benim gibi dımdızlaksan dost sektir et ödeme hapi mapis yok eve hacze gelir aynı eşyadan iki tane varsa alır zaten yoktur sonuç ödemedinde araç alamiyon kredi cekemiyon yani işte resmi bişı yapamıyon artık onuda biliyondur baya bi hikaye gibi yazmışım üşenmeyim 🤣geçmiş olsun