Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Gelmiş

moneybey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
222
2,957
93
hiçbirşey olmaz dostum merak etme hapis yatacak olsaydım ben yatardım 7-8 sene boyunca istanbul avm-evku-işbank-yapıkredi-akbank toplam belkı ozamanlar 100k borc yaptım hiçbirini ödemedim ne gelen oldu ne gıden arayana küfür et söv deki yok param amk senı tehdıt etcekler yok hakkınızda yakalama kararı cıkcak su bu dekı yakalama kararı cıkartmayanın taaa a.k her aradıklarında söv zaten bırdaha yılalrca aramıyıorlar :D he şu olur ömür boyu uzerıne bıse yapma : d

KabaAdam34

→ Hukuk Bilgini • Kişisel Gelişim Yazarı ←
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
223
84
43
Şuan taksit yaptırmadıysan çok iyi ama yaptırdıysan ve ödemezsen hapis cezası var 3 ay ilgili maddeleri özelden atabilirim istersen

KabaAdam34

→ Hukuk Bilgini • Kişisel Gelişim Yazarı ←
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
223
84
43
hiçbirşey olmaz dostum merak etme hapis yatacak olsaydım ben yatardım 7-8 sene boyunca istanbul avm-evku-işbank-yapıkredi-akbank toplam belkı ozamanlar 100k borc yaptım hiçbirini ödemedim ne gelen oldu ne gıden arayana küfür et söv deki yok param amk senı tehdıt etcekler yok hakkınızda yakalama kararı cıkcak su bu dekı yakalama kararı cıkartmayanın taaa a.k her aradıklarında söv zaten bırdaha yılalrca aramıyıorlar :D he şu olur ömür boyu uzerıne bıse yapma : d
Sakın taksit yaptırma dost

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,502
362
83
hapis yok , icraa yok , hepsi korkutma borcunu öde diye , zaten borcun varlık yönetim şirketine devredilmiş...

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,502
362
83
istanbul varlık yöönetim şirketini ara , örneğin 1500 tl param var alıyorsanız alın yoksa bir daha ödüyemem dosya da kapansın de. İşsizim üstüme de birşey yok siz bilirsiniz de kapat telefonu

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Boş boş konuşup gereksiz yorum yapanlara hasta oluyorum. Hapis cezası alırmış 30 gün falan... Kaç kere hapise girdin? Hapis cezası sadece tazyik durumunda taahhüt ihlalden verilir ve 30 gün değil 90 gündür. Bu borcla ilgili adam gider taksitlendirme yapar taahhüt imzalar ve ödemez ise hapis cezasi alir. İmza atip taahhut vermedigi surece hicbirsey olmaz. O yuzden ne borcumu inkar ederim ne de imza atarım modundan şaşma. Ayrica varlık şirketleri yani ölü alacakları devralan şirket önce paranın tamamını ister sonra ana paranım yarısına kadar düşer pazarlık yapar. Ayni istanbul varlik sirketi millattan önceki akbank kmh hesap borcum icin 100 kere mail atti, ana para 800 ama faizi ile 6k olmustu. 600 e anlaştık odedim ve kapandi dosya. Bekle kardeşim kendileri teklif edecek sana rakami düşürmeyi. Ama ödeyecek imaji verme, ödeyemem durumum yok de.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Bu varlık sirketleri tamamen borcun zaman aşımına ugramaması için bankaların yan şirketleri... Bddk da ve kanunda bir sure var icra takibi icin. Bu varlık şirketlerine alacaklarını devredek sözde banka degil ozel sirket alacakli oluyor. Beni ilk aradıklarında dedim ki siz kimsiniz benim size borcum yok, bankanın alacagini biz devraldik dedi, banane ben sizden para almadim benim borcum akbanka, ama madem siz alacağı devralmışsınız, benimde Şerafettin'den alacağım var bende ona devrettim borcumu gidin ondan alin parayi dedim gülerek kapattım. Zirt pirt arayip bugun hacize geliyoruz yarin geliyoruz diyip durdular her defasında buyrun dedim. 3-4 sene sürekli mail attilar size bi teklifimiz var aylik 100 aylik 50 olarak odeyin falan derken en sonunda 600 odeyin kapatalim dediler anlastik ve odedim. Zaten ana para 800 du ve yillar gecmis ustunden.

cedi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,601
437
83
Burda 5 dosyam var ne arıyorlar nede kagıt yolluyorlar artık olunca öderim dedim 😂

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
kardesim sen taksit ödemeyi kabul ettiğin anda taahhüt vermiş oluyosun şimdi bu borcu kapatmazsa taahhütu ihlalden hapis yatarsın
Hayır kardeşim yanlışın war sadece alacaklı ve borclu adliye icra müdürlügünde taksitlendirme yapmadıgı sürece hiçbir şekilde hapis cezası gelmez gelemez inanalrı bu şekilde yanlış yönlendirmeyin

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
2 sene icra avukatının yanında calıştım ben sana söyluyorm birader gercegini fazla kurcalayıp kafanı bulandırma sen beni dinle

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,910
1,151
113
Hayır kardeşim yanlışın war sadece alacaklı ve borclu adliye icra müdürlügünde taksitlendirme yapmadıgı sürece hiçbir şekilde hapis cezası gelmez gelemez inanalrı bu şekilde yanlış yönlendirmeyin
Dostum taahhüt verip uymamanin cezası TCK da hapistir asıl sen o dediğini yapma kendimi bildim bileli borç içindeyim banamı öğreticen kanka 😁

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
Dostum taahhüt verip uymamanin cezası TCK da hapistir asıl sen o dediğini yapma kendimi bildim bileli borç içindeyim banamı öğreticen kanka 😁
O taahutu adliye icra müdürlügü uzerinden yapmadıgın surece hapis yatılmaz hiçbir sorunda olmaz git sor istedigin avukata sana bu kim söylediysede seni korkutmuş weya kandırmışlar

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
Al başkan sende ögrenmiş olursun 2. Maddeyi oku sadece icra dairesinde gecerli bu taahüt ödemesi yapmadıgında zaten icra dairesinde taksit yaparken memur belirtiyor ödemezsen hapis cezası war diye 1620138676283.jpeg

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,845
47,220
113
İşte yaptırmış bu arkadaş galiba
Kardeşim ben imza falan atmadım.7 sene önce maaşımdan kesilmeye başlamıştı bende o ara avukatla konuştum sanirim taksitle oduyordum daha doğrusu maaştan kesiliyordu hatta avukatlada konuşmadım galiba onlar direkt maaştan kestirmeye baslamislardi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,845
47,220
113
Şuan taksit yaptırmadıysan çok iyi ama yaptırdıysan ve ödemezsen hapis cezası var 3 ay ilgili maddeleri özelden atabilirim istersen
Gerek yok kardeş tecrübem var saolasin.valla çok düşündüm ama ben avukatla konuştuğumu bile hatırlamıyorum onlar direkt maaştan kesmislerdi sonra işten çıktım 3un 1 ini aldılar kaldı öyle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,845
47,220
113
Bu kağıt adliyeden mi gelmiş hukuk bürosundan mi ?

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Dostum kefillik taahhütünden cezaevine girmiş birisiyim. Taksit ile tazyik hapsi alinmaz. Gidip icra dairesinde ya da alacakli avukati / şirket'e taksit yapip resmi taahhûtname imzalarsa ve ödemezse tazyik hapsi cezasi var ve bu hapis cezasi borç odendigi an iptal oluyor c.evinde isen aninda serbest kaliyorsun. Ama bu vatandaş taahhut vermis olsa icra ile ugrasmaz alacaklı sirket. Hemen tazyik hapsi karari aldirir ve onu odemeye mecbur birakir. Elinde oyle bir koz olmadigi icin normal olarak ode diye taciz ediyor