Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
1,539
113
Bulunabiliyormu öyle
Tabi ama borç tazeyse avukat anlasmayabilir. Borc eski borcsa ve odeme emri banka blokesi maas haczi her sey denenmis ve para odenememisse avukat direkt orta yolu bulmaya calisir . Yine sen avukatı ara su kadar param var o da borç harc buldum isim gucum yok bankada param yok flaan filan. Avukat baska turlu alamayacagini düşünürse orta yolu bulmaya calisir

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Pandemi döneminden sonra çok uğraştım konuya hakimim. Ufak tefek borçlar için yapacakları tek şey eve ödeme emri göndermek. Banka hesaplarına haciz veya bloke koymak. Bloke de parani alamazlar ama borcu odemeden bankadaki parayi kullanamazsin. Banka hesabina haciz gelirse direk borcundan düşülür. Eve haciz imkansız. Tüm bunlara rağmen borc bitmezse maaş haczi. En mantıklısı dediğim gibi avukatla anlasip orta yolu bulmak. 3k borç olan bir dosyayi 500 tl ye kapatmisligim var
Dost öyle hemen gelirmi yoksa ben max 1 aya halederim çünkü işten biraz uzak duruyorum para görürse elim başlarım gibisine he başka birine ver vs diyen olacaktır her türlü oyana kıvırır buyana kıvır alırsın atarsın kumara. oyuzden bende ufak defek atıyorum ve kod beleş ne varsa alıyorum saldırırcasına 😂

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Bu icralık olanlar hakikaten eşşek hemen gelip buraya konu açıyorlar ödemiyorlar borçlarını arkadaşlar icralık oldum bilgi verin puhahahahahhha
Kardeşim konumdan s..tirip gidermisin ödemiyorlar değil herkesin derdi kendine büyüktü ama inan ne mücadeleler ettim. Ödemek için dee neysee kime ne anlatıyorum.

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Tabi ama borç tazeyse avukat anlasmayabilir. Borc eski borcsa ve odeme emri banka blokesi maas haczi her sey denenmis ve para odenememisse avukat direkt orta yolu bulmaya calisir . Yine sen avukatı ara su kadar param var o da borç harc buldum isim gucum yok bankada param yok flaan filan. Avukat baska turlu alamayacagini düşünürse orta yolu bulmaya calisir
Çok teşekkür ederim dost 🙏

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
1,539
113
Havale yaparken açıklama kısmına icra borcu diye ekle. Dosyayi kapatmayacaklar sonra sikinti olucak kapatamayacaksin. Ve eger kapanmazsa cimere sikayet yaz. Odedigin paranin dekontunu da sakla cimere ekle. 1 hafta icinde eşek gibi kapatacaklar. Benim bütün dosyalarimi acik birakti serefsizler. Hepsini cimere yazdim 1 hafta icinde tertemiz oldu

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Bilgiler için teşekkürler Dostlar 🙏 🙏 Dmden bir arkadaş yardımcı olacak sanırım biraz tecrübeli galiba 😂

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Havale yaparken açıklama kısmına icra borcu diye ekle. Dosyayi kapatmayacaklar sonra sikinti olucak kapatamayacaksin. Ve eger kapanmazsa cimere sikayet yaz. Odedigin paranin dekontunu da sakla cimere ekle. 1 hafta icinde eşek gibi kapatacaklar. Benim bütün dosyalarimi acik birakti serefsizler. Hepsini cimere yazdim 1 hafta icinde tertemiz oldu
Hay eline sağlık dostum 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...