- 5,334
- 3,196
- 113
bana bide engel oranı al ikale sözleşmesi yaparız icraya ödemeyiz dedi yalanınızı skym insan niye katil oluyo
sende aynı mı oldu maaş olmadan mı çıkardılardost haklı ış yeri eğer ödemezse ondan faizi ıle cezası ıle alırlar
hayır 5 İcra var ordan biliomsende aynı mı oldu maaş olmadan mı çıkardılar
tazminat alıcaklılara gider orası doğru ancak işten çıkarma haksızsa dava açman lazım.Arkadaşlar iş hukuku hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim akşamdan beri araştırmadığım yer kalmadı. üzerimde farklı 6 icra dosyası var şuanda çalıştığım işyerinde 6 yıldır çalışıyorum dosyalar 11den 6ya düştü bu zamana kadar hiç bişey demediler son bir yılda ciddi sağlık sorunlarım oldu 2 ay yoğun bakımda kaldım aralıklı sorunlar devam etti çok fazla rapor kullanmak zorunda kaldım bu dönemde rahatsızlığın devam edecekse istifa et dediler yaş gün sayısı nedeniyle %50 engel oranı alırsam emekli oluyorum bu nedenle bekledim 3 kez kurula girdim her seferinde ara karar verildi şimdi mart maaşı dün akşam yada engeç bu akşam yatması gerikren yatmadı diğer çalışanlara sordum onlara yatmış,iş yeri muhasebeci ile diyaloğum var eski çalışan olmam sebebiyle.ona sorduğumda çok fazla icra dosyan olması sebebiyle iş yeri sözleşmeni fesih etti tazminat tutarı sıralamaya göre icra dosyalarına ödenecek dedi allaha havale ediyorum kira faturalar vs herşey kaldı bu yasal mı bu duumda işssizlik maaşı alabilir miyim ne yapmam lazım
işsizlik maaşı alabilirsin diye biliyorum .Arkadaşlar iş hukuku hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim akşamdan beri araştırmadığım yer kalmadı. üzerimde farklı 6 icra dosyası var şuanda çalıştığım işyerinde 6 yıldır çalışıyorum dosyalar 11den 6ya düştü bu zamana kadar hiç bişey demediler son bir yılda ciddi sağlık sorunlarım oldu 2 ay yoğun bakımda kaldım aralıklı sorunlar devam etti çok fazla rapor kullanmak zorunda kaldım bu dönemde rahatsızlığın devam edecekse istifa et dediler yaş gün sayısı nedeniyle %50 engel oranı alırsam emekli oluyorum bu nedenle bekledim 3 kez kurula girdim her seferinde ara karar verildi şimdi mart maaşı dün akşam yada engeç bu akşam yatması gerikren yatmadı diğer çalışanlara sordum onlara yatmış,iş yeri muhasebeci ile diyaloğum var eski çalışan olmam sebebiyle.ona sorduğumda çok fazla icra dosyan olması sebebiyle iş yeri sözleşmeni fesih etti tazminat tutarı sıralamaya göre icra dosyalarına ödenecek dedi allaha havale ediyorum kira faturalar vs herşey kaldı bu yasal mı bu duumda işssizlik maaşı alabilir miyim ne yapmam lazım
maaşının sadece 4/1 ini icra alabilir . geriye kalanı sana ödemek zorunda bende ödedim bir yıl boyunca 9 dosya . ama tazminat , mesai , tatil günü çalışlmalarının hepsini icraya ödemek zorundalar . ama tekrar ediyorum maaşının sadece 4/1 alabilir. yani bu ay 3 gün çalıştın 400 lira sadece 100 lirasını kesebilir. zaten raporlarıda sgk dan alıyorsunmaaşı vermeden fesh etmesi nasıl yasal oluyo bu yasal değil bence
Bak bu arkadasin yazdigini o sana cvp yazan muhasebeciye at. Beni uyarmadiniz bu konuda dava acacagim size de. Haber sitesinde okudugu haberi kopyala yapistir yapmis sana senin muhasebecin. Hukuk bildigini zanneden bir zavalli
Hakkini aramayani ezer bunlar seni cahil sanarlar.Bak bu arkadasin yazdigini o sana cvp yazan muhasebeciye at. Beni uyarmadiniz bu konuda dava acacagim size de. Haber sitesinde okudugu haberi kopyala yapistir yapmis sana senin muhasebecin. Hukuk bildigini zanneden bir zavalli
Dostum konu sadece icra konusu olsa cevap verelim kolay.fakat burda işverenin sizin iş akdinizi fesh etmesi gibi bir durum sözkonusudur.sizin yapmanız gereken hiç gecikmeden bir avukata koşmak.Arkadaşlar iş hukuku hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim akşamdan beri araştırmadığım yer kalmadı. üzerimde farklı 6 icra dosyası var şuanda çalıştığım işyerinde 6 yıldır çalışıyorum dosyalar 11den 6ya düştü bu zamana kadar hiç bişey demediler son bir yılda ciddi sağlık sorunlarım oldu 2 ay yoğun bakımda kaldım aralıklı sorunlar devam etti çok fazla rapor kullanmak zorunda kaldım bu dönemde rahatsızlığın devam edecekse istifa et dediler yaş gün sayısı nedeniyle %50 engel oranı alırsam emekli oluyorum bu nedenle bekledim 3 kez kurula girdim her seferinde ara karar verildi şimdi mart maaşı dün akşam yada engeç bu akşam yatması gerikren yatmadı diğer çalışanlara sordum onlara yatmış,iş yeri muhasebeci ile diyaloğum var eski çalışan olmam sebebiyle.ona sorduğumda çok fazla icra dosyan olması sebebiyle iş yeri sözleşmeni fesih etti tazminat tutarı sıralamaya göre icra dosyalarına ödenecek dedi allaha havale ediyorum kira faturalar vs herşey kaldı bu yasal mı bu duumda işssizlik maaşı alabilir miyim ne yapmam lazım
Arkadaşlar iş hukuku hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim akşamdan beri araştırmadığım yer kalmadı. üzerimde farklı 6 icra dosyası var şuanda çalıştığım işyerinde 6 yıldır çalışıyorum dosyalar 11den 6ya düştü bu zamana kadar hiç bişey demediler son bir yılda ciddi sağlık sorunlarım oldu 2 ay yoğun bakımda kaldım aralıklı sorunlar devam etti çok fazla rapor kullanmak zorunda kaldım bu dönemde rahatsızlığın devam edecekse istifa et dediler yaş gün sayısı nedeniyle %50 engel oranı alırsam emekli oluyorum bu nedenle bekledim 3 kez kurula girdim her seferinde ara karar verildi şimdi mart maaşı dün akşam yada engeç bu akşam yatması gerikren yatmadı diğer çalışanlara sordum onlara yatmış,iş yeri muhasebeci ile diyaloğum var eski çalışan olmam sebebiyle.ona sorduğumda çok fazla icra dosyan olması sebebiyle iş yeri sözleşmeni fesih etti tazminat tutarı sıralamaya göre icra dosyalarına ödenecek dedi allaha havale ediyorum kira faturalar vs herşey kaldı bu yasal mı bu duumda işssizlik maaşı alabilir miyim ne yapmam lazım
ASR YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. | MAAŞINA HACİZ GELEN İŞÇİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLİR Mİ ?
MAAŞINA HACİZ GELEN İŞÇİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLİR Mİ ?www.asrymm.com.tr
MAAŞINA HACİZ GELEN İŞÇİ, İŞTEN ÇIKARILABİLİR Mİ?
MAAŞINA HACİZ GELEN İŞÇİ, İŞTEN ÇIKARILABİLİR Mİ?Ülkemizde İş Hukuku alanında yaşanan sıkıntılar halen devam etmektedir. Bu sıkıntının ned...www.milliyet.com.tr
Görünen mevzuat bunlar.Fakat yine de hukuk detaylarda gizlidir.Sizden olsam dava açarım.İş yerine peş peşe icra gelen işçi tazminatsız kovulacak
Çalıştığı iş yerine sürekli icra takibi evrakı gelen işçi, mesai arkadaşlarından sürekli borç istediği gerekçesiyle işten atıldı. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi işvereni haklı bulduğu bir karara imza attı.www.ntv.com.tr
Adam daha emekli olamamış ki bu farklı bir konu.