Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcralık Dosya Hakkında

Normender74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
141
43
ARKADAŞLAR BENIM TOPLAMDA 4 TANE ICRALIK DOSYAM VAR 3 TANESI TELEFON FATURASI 1 TANESI KREDI BORCU BEN BIR YERDE SIGORTALI İŞE BAŞLASAM NE KADAR SÜREDE ÇALIŞTIĞIM YERE TEBLIGAT GIDER IŞVEREN SORUN ÇIKARTIYOR ÇÜNKÜ ORTALAMA NE KADAR SÜREDE TEBLIGAT GIDER BILGISI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVINIRIM SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,802
3,115
113
ARKADAŞLAR BENIM TOPLAMDA 4 TANE ICRALIK DOSYAM VAR 3 TANESI TELEFON FATURASI 1 TANESI KREDI BORCU BEN BIR YERDE SIGORTALI İŞE BAŞLASAM NE KADAR SÜREDE ÇALIŞTIĞIM YERE TEBLIGAT GIDER IŞVEREN SORUN ÇIKARTIYOR ÇÜNKÜ ORTALAMA NE KADAR SÜREDE TEBLIGAT GIDER BILGISI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVINIRIM SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113
icralık dosyanın avukatına bağlı. uyap sisteminden bak e devletten. ordan avukat dosyanda ne işlem yapmış görürsün.
avukat sgk sorgulamanı isterse hergün yapar ve işe girdiğini gördüğü gün tebligatı gönderir.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,802
3,115
113
2.maasta kesinti başlar 4200/4 1050 lira aylık kesinti olacak kardesim

Normender74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
141
43
icralık dosyanın avukatına bağlı. uyap sisteminden bak e devletten. ordan avukat dosyanda ne işlem yapmış görürsün.
avukat sgk sorgulamanı isterse hergün yapar ve işe girdiğini gördüğü gün tebligatı gönderir.
nasıl yani biraz konuşsan yardımcı olsan

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Doğru söyle sizmi gönderiyonuz dosyaları 😁😁

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Aynısı bana oldu 45 gün sonra geldi ilk icra ama kesilmesini istemiyorsan güvendiğin birine senet ver icra yapsın seni ilk o gönderse icrayı maaşını sen alıp dilediğin yere ödeme yaparsın

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
266
63
benimde 3 tana dosyam vardı yeni başladığım ise 3 ay olacak 1 hafta önce iş yerine tebligat geldi cuma günü bir dosyayı kapattım