- 332
- 122
- 43
merhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
Öyle banka bulursan banada haber etmerhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
icralarım vardı kapattım son 1 icraö var takipsiz olarak görünüyor ama kredi puanım sıfır yani en kolay kredi veren bankalar hangileri?Öyle banka bulursan banada haber et
banka ve kredi sistemini hiç anlamamışsın kanka sen kara kaşına gözüne beğendiklerine göre mi veriyorlar krediyimerhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
belki kara gözüme kredi veren bir banka vardır diye sordum😄banka ve kredi sistemini hiç anlamamışsın kanka sen kara kaşına gözüne beğendiklerine göre mi veriyorlar krediyi
nerden basvuruyoruz
Erenköydennerden basvuruyoruz
Kefilin varsa ben @Novasky novafinans kurulusundan alıyorum orayı denemerhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
İs bankası kuzenim aldı yeni kapattı ama kredi kartı aldı kredi ye basvurmadiicralarım vardı kapattım son 1 icraö var takipsiz olarak görünüyor ama kredi puanım sıfır yani en kolay kredi veren bankalar hangileri?
Bırak krediyi selam bile alamazsn bankadanicralarım vardı kapattım son 1 icraö var takipsiz olarak görünüyor ama kredi puanım sıfır yani en kolay kredi veren bankalar hangileri?
5 yıl bi bok alamıyorsun sana o kadar söylüyorum baban bile vermez para yani 5 yıl hiç bi yerden bişey beklemeicralarım vardı kapattım son 1 icraö var takipsiz olarak görünüyor ama kredi puanım sıfır yani en kolay kredi veren bankalar hangileri?
teşekkürlerİs bankası kuzenim aldı yeni kapattı ama kredi kartı aldı kredi ye basvurmadi
Kanka bankayı bırak artık tefeciler bile evrakla çalışıyor alamazsınmerhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
Kredi alamazsın hiçbir yerden. Kredi kartı alabilirsin limiti düşük şekilde örneğin Akbank gibi. Ama çalışıyorsan maaş kartını aldığın bankaya sorabilirsin 👍merhaba arkadaşlar kırmızı çizgi icralık olan kişiye kredi verebilecek bir banka öneriniz var mı
Denizbank vermezse hiçbiri vermezicralarım vardı kapattım son 1 icraö var takipsiz olarak görünüyor ama kredi puanım sıfır yani en kolay kredi veren bankalar hangileri?