- 1,650
- 319
- 83
Ben yardimci olurum oynadigim sitede guncelleme varmis cekim veririm yollarimWalla oynadığım her maç geldi kasa 113 oldu aga. Şimdi bakalım 50 yi nerden bulacaz
Ben yardimci olurum oynadigim sitede guncelleme varmis cekim veririm yollarimWalla oynadığım her maç geldi kasa 113 oldu aga. Şimdi bakalım 50 yi nerden bulacaz
Site dolandirici olmasin reis, iyice meydana ciksin ben atarim sana
Tamam ben cekim verince yine alintilarim mesajini reis. Tebrik ederimYukaridaki arkadas odeme almis
Aynen oyle betco altyapisinda guncelleme var sanirimYa beyler betco lara girilmiyor bende. Sizde de aynı sorun var mi?
Çok sağol aga. Bende de var aynı güncelleme siteye girilmiyorBen yardimci olurum oynadigim sitede guncelleme varmis cekim veririm yollarim
Çok geç yükleniyor bende de sayfalarYa beyler betco lara girilmiyor bende. Sizde de aynı sorun var mi?
Yükleniyor geç dr olsa. Ama giriş yapılmıyor. Hata veriyorÇok geç yükleniyor bende de sayfalar
Ne demek. Sen cekim verdinmi bu deneme bonuslu siteden.Yükleniyor geç dr olsa. Ama giriş yapılmıyor. Hata veriyor
Yatırom istiyor reis. Bulamadım daha paraNe demek. Sen cekim verdinmi bu deneme bonuslu siteden.
113 tu 100 kaldı.DiNo sen kaç yaptın
Birine gönderim yaptım çekimi yapip aticak o atınca sana da atayım113 tu 100 kaldı.
Ben yardim edicem sana parani bitirme cekersin paraniYatırom istiyor reis. Bulamadım daha para
Ha arkadas yazmis tamamdir olmado bende yardim edebilirim113 tu 100 kaldı.
Çok sağolun beyler. Şu güncelleme bi bitse çekecez de. Hala aynı.Ha arkadas yazmis tamamdir olmado bende yardim edebilirim
Vallahi yaÇok sağolun beyler. Şu güncelleme bi bitse çekecez de. Hala aynı.
Betcolardami var güncelleme ben giriyorum suan sıkıntı yokÇok sağolun beyler. Şu güncelleme bi bitse çekecez de. Hala aynı.
Aynn reis bitti şimdi giriliyorBetcolardami var güncelleme ben giriyorum suan sıkıntı yok
Dino hüseyin gönderdi parayi sende at kardeşim sana da yardımcı olayımAynn reis bitti şimdi giriliyor