- 80
- 68
- 18
ben de üye olmuştum. sadece gates of olympos da kullanılması gerekiyordu. kazanç dahil. genellikle o yüzden iptal ediliyor. eğer başka oyuna giren olduysa sebebi o olabilir beyler.
Bize neden sweet verdi oyunuGateste kullanan arkadaşlar sizinde iptal olmadimi
Evet ben sadece gates oynadımGateste kullanan arkadaşlar sizinde iptal olmadimi
Git kardeşim bağlan canlı destege bakalım ne mana bulacak yawsakEvet ben sadece gates oynadım
Kontrol ediyorum diyip duruyorGit kardeşim bağlan canlı destege bakalım ne mana bulacak yawsak
İp dedi ilk defa duyup üye olduğum site kanıt sunmam gerekmiyor diyor bir de 😂Git kardeşim bağlan canlı destege bakalım ne mana bulacak yawsak
Gecmiş olsunÇekim verdim herşeyi 0 ladilar göndermez bunlar kazancı falan sildiler
Tehdid edin şantaj yapin forumlarda ve şikayetvarda site adınıza ait şikayetler konusu açılacak diyeİp dedi ilk defa duyup üye olduğum site kanıt sunmam gerekmiyor diyor bir de 😂
Şuan meşgul kuponu ile ilgileniyorÖdeme yapmıyor konuyu kapatalım admin @Shellac
Bende niye sweet verdi bunlar cöpSadece Gates oynadım 200 talep verdim ödeyeceklerimi bakalim
Canlı destek linki atabilir misiniz tıklıyorum olmuyodaÇekim verildi gelirse bilgi veririm