Ya bu nasıl site.1 bucuk saat oldu 200 tl çekim talebi verdim hala beklemede .telegram kanalında 15 dakikada çekim garantisi yazmışlar bide.sikayeyleri yorumları okuyorum da hiç kimseye ödeme yapmıyor heralde bu site
Yazıklar olsun bunlara yeminederim 999 TL’den kasa sıfırladım yaaa 1 TL daha verse cekim yapacam yaa gözüm görmesin su siteyi yaa 10 TL’den 5 tane sceter ile bonusa girdi gene 1 K olmadı
Ağa sadece slotta geçerli olan bonuslari alıp boşu boşuna sitelere prim vermeyin ya bunlar boş siteler finsns gücü zayıf evin tek göz odasında PC den yönetilen merdiven altı sitler işte ne bekliyorsunuz
Yazıklar olsun bunlara yeminederim 999 TL’den kasa sıfırladım yaaa 1 TL daha verse cekim yapacam yaa gözüm görmesin su siteyi yaa 10 TL’den 5 tane sceter ile bonusa girdi gene 1 K olmadı
Site tam kolpanin önde gideni. enpara iban bilgilerimi girip çekim veriyorum kendi bilgileriniz değil diyo ekran görüntüsü atıyorum yardımci olmamı istediğiniz başka bi konu var mıdır diyo.d prim vermeyin şu sütlaçlara