- 2,250
- 1,352
- 113
Kumarin sermayesi olmaz orası ayrı mesele25 lirayı 10 k yaptım girdim tek seferde bonanzada 10 klik spin aldım 700 lira verdi AMK kumarda paraya gidecen 1 k 10 k para deil ne alabilirsin o paralarla
Kumarin sermayesi olmaz orası ayrı mesele25 lirayı 10 k yaptım girdim tek seferde bonanzada 10 klik spin aldım 700 lira verdi AMK kumarda paraya gidecen 1 k 10 k para deil ne alabilirsin o paralarla
Boşver dost unut artık önümüzde ki maçlara oyunlara bakacaz elbet birgün skecez bu duzenisans yok ama zaten 500 lıra yemıs oyun 2 lıradan bonusa gırıyoruz 10 lira veriyo hıc x atıyo nerde kahpe cocugu hepsının sansı acık aq cam artık bu duzenın
Güzel Günler Yakın Zeki Müren Bizi Görecekİyi uykular dostlar geçmiş olsun hergunku gibi kaybettik elbet birgün
@Daimon ana kupon tek gole kayıp reıs sonradan bı kupon yaptık geldıde onuda prensese bayram harclıgı verdık
@Daimon ana kupon tek gole kayıp reıs sonradan bı kupon yaptık geldıde onuda prensese bayram harclıgı verdık
duygu yüklü güzel bir şarkı...
50 yetmez dost 100k yap 50 senın saga sola taktıgını kurtarmaz dostMerak etme tost ben birazdan kupon yapcam 50bin vercek