Baksana yorumlara 900.siradayim demiş biri..Bu siteler 1000 yap çek değil miydi ne ara 5000 yap çek oldular
İyi olmuş...Sizin gibiler yüzünden siteler zivanadan çıktı.11 e Kalmaz Biter Bu Boşa Üye Olduk
Tırrık Nereden Biliyorsun da Yazıyorsun Geniş Genişİyi olmuş...Sizin gibiler yüzünden siteler zivanadan çıktı.
10 TL 10 bin yap 50 çek dese yine üye olacaksınız pess
İyi olmuş...Sizin gibiler yüzünden siteler zivanadan çıktı.
10 TL 10 bin yap 50 çek dese yine üye olacaksınız pess
site admini yapımcısı uyuyo heralde acık degilAktif mi talep bonus talep açık mı..
Boşa üye olmuyalım o zaman zevkine alacaktım ama boş site bonus bile alamıyor milletsite admini yapımcısı uyuyo heralde acık degil
Kudur aç insansana ne milletin ne yaptığından dünden beri amma kafa ütüledin. beleşe 5k hesabına gönderen site olmadığı için kusura bakma aw
Biraz karakterin olsun sizi köle yapmışlar prim.veriyorsun..5000 yap 500 çek ne yaa..kölelik resmen..sizin gibielr yüzünden siteler buna geçtisana ne milletin ne yaptığından dünden beri amma kafa ütüledin. beleşe 5k hesabına gönderen site olmadığı için kusura bakma aw
500 ü 10 bin yapmak demek 20 kat yapmak demek 500 ü 20 ye böl 25 lira 25 lira verip 500 lira yapmak gibi düşün kimse bedavadan para vermez bunlar normal kimse zorla vermiyo isteyen alir istemeyen almaz adı üstünde deneme bonusu denersin olursa olur olmazsa olmaz.. millet ooo 100 lirayi 1000 lira yapcam 100 lira cekcem hammalmiyim ben bu ne ya diyo sana 10 lira verip 100 lira yap çek demenin farkli versiyonu bu 10 lirayi 100 yapmak zor ama 100 lirayi 1000 yapmak nispeten daha kolay çünkü oyunlarda 0.1 kurus falan basmak gibi bir secenek yok bunda 100 lirayi 1 lira 2 lira basip sansini deneyip 1000 e katlayabilirsin belki kimse 50 verip 100 yap senin olsun demez burda millete sallamanin alemi yokBiraz karakterin olsun sizi köle yapmışlar prim.veriyorsun..5000 yap 500 çek ne yaa..kölelik resmen..sizin gibielr yüzünden siteler buna geçti
Vallahi site acicam ya sizin gibiler oldukça sırtım yere gelmez.
500 TL vericem 10bin.yap 500 çek dicem.
İlk sen üye olursun
Aynen talep verilemiyor.dun kaç saat bekledik iptal ettiSaat 11.30 olmus ne talep aliyor ne de canli destek yerinde yok. Cop demek bunlar da. Parayi alan alsin ama yatirim yapilacak yerdegilmis
Haydi haydi git üye olulan aptal insan deneme bonusunun amacı budur içinde bulunduğun sistemde sen ben yada buradakiler buna prim verdiği için sözde bunu yapıyorlar diyorsun ya ülkede en az 5milyon kişi bu sitelerde oynuyor. sence bizim buradaki tavrımız mı sitelerin durumunu değiştirecek. aç insan diyor bir de. sen aç olmayan kumarbaz gördün mü avel. kumarbaz insan bitik insandır hayatı boktandır . karakteriniz olsunmuş . zannedersin kendisi lord beyimiz de burada millete akıl veriyor yargılıyor. varsan baksan ilk kendin üye oluyorsundur asıl kuduran sensin farkındaysan gelmiş burada millete laf ediyorsun. sen madem çok karakterlisin insanların yaptığından SANA NE sana giren çıkan nedir de bu kadar dert ettin kendine