ID No 3612086
Ekli dosyalar
-
380.5 KB Görüntüleme: 94
5k yaptim 30TL'den spin sakladım madame destiny'de 500 çektim gönderdiler.Madam destny den denedim cekim talebi verdim 10 dk da odediler vallahi odedi adamlar ben aldim arkadaslar gercekten kolpa falan yok bence guvenilir yoksa neden para yatrmayana 500 tl odesin
Ben buna kumarcı derim 😄 güle güle tokatla site sağlam yerden geldi ama ilk gün paylaşmakla hatayı ben yaptım5k yaptim 30TL'den spin sakladım madame destiny'de 500 çektim gönderdiler.
1354 TL'de 1200 çekim talebi verince Red yedi ana bakiyeye düştü geri para. Canlı destek tüm bakiye olarak çekim talebi veriniz, oyun için spin saklaması yapmayınız dedi. Çekim talebi verdim 15 saniye sonra ödediler.
Helal olsun vurun tokadı bunlara .5k yaptim 30TL'den spin sakladım madame destiny'de 500 çektim gönderdiler.
1354 TL'de 1200 çekim talebi verince Red yedi ana bakiyeye düştü geri para. Canlı destek tüm bakiye olarak çekim talebi veriniz, oyun için spin saklaması yapmayınız dedi. Çekim talebi verdim 15 saniye sonra ödediler.
Tam orOS site uğraşma 5 kere deneme talep ettim bilgiler doğru mk sitesi en son 5 ip dediolm bu sitenin canlı desteği ayık değil siteye kayıt olurken ikincil ad kabul etmedi bonus talep ediyoruz bilgiler doğrulanmadığı için red veriyor canlı desteğe yazıyorum bilgileri güncelledikten sonra talep verebilirsiniz diyor kişisel bilgiler sekmesine giriyorum güncellemeye isim güncellemesi engellenmiş desteğe bunu anlatmaya çalışıyorum papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyor adam yazdıklarımı mı okumuyor çözemedim taksiciyle sarhoşun sen bana kaç para vericen abi muhabbetine bağladı sinirlendim sövüp kapattım awk metçisi ne içiyorsan acil bırakman lazım
HelalGrandpashabet çekim hızı
Kullanıcı adı Niltam
Bol sansÇok teşekkür ederim çekimim 5 dakkada geldi Ekli dosyayı görüntüle 452874