- 98
- 35
- 18
Bonusu alabilen var mi
Doğru konuş deneme bonusu olabilir çöp sitelere bilgi veriyor insanlar burda bilgileri kötüye kullanılır sadece yatırım yap ile alakalı durum mu bu kişisel bilgiler daha önemli bu arkadaş üslubunu bozuyor burdan şikayet ediyorum aminler gereğini site kurallarına göre yapılmasını arz eder gereken cezai işlemleri derhal başlatılması ni talep ediyorum iyi günler.Mal kim sana yatirim yap dedi adam deneme bonusu konusu acmis yatirim mi yap dedi
Adam konu acmis yatirim yap demis gibi yorum yapma o zaman avelDoğru konuş deneme bonusu olabilir çöp sitelere bilgi veriyor insanlar burda bilgileri kötüye kullanılır sadece yatırım yap ile alakalı durum mu bu kişisel bilgiler daha önemli bu arkadaş üslubunu bozuyor burdan şikayet ediyorum aminler gereğini site kurallarına göre yapılmasını arz eder gereken cezai işlemleri derhal başlatılması ni talep ediyorum iyi günler.
Off ,😀😀😀Doğru konuş deneme bonusu olabilir çöp sitelere bilgi veriyor insanlar burda bilgileri kötüye kullanılır sadece yatırım yap ile alakalı durum mu bu kişisel bilgiler daha önemli bu arkadaş üslubunu bozuyor burdan şikayet ediyorum aminler gereğini site kurallarına göre yapılmasını arz eder gereken cezai işlemleri derhal başlatılması ni talep ediyorum iyi günler.
Hakaret etme hakkı vermiyor sana bu durum dostum biz hepimiziz burada menfaat uğruna durmuyoruz avel felan kelimeleri yakışmıyorAsam konu acmis yatirim yap demis gibi yorum yapma o zaman avel
Bağışlamak allaha mahsus bilader edepli konuşDeneme bonusu kovalayan olabilir saygı duyarım ama bir okadar da yatırımcı arkadaşlar var burada saygısız argo kelimeler kullanarak ortami düzeni ve huzuru kaçırmanızi bagislamiyorum kolay gelsin
Sizide ısrarla kınıyorum beyfendiAvellan bu ,😀😀
Ben bana söylenen sözü bagislamiyorum Allah ile alakalı durum deil kumar ile dini bagdastirmak hoc hoş değil keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz efendim saygilarBağışlamak allaha mahsus bilader edepli konuş
Kankeyto bu kadar kibar mütevazi olma başına iş alırsınSizide ısrarla kınıyorum beyfendi
TamamBen bana söylenen sözü bagislamiyorum Allah ile alakalı durum deil kumar ile dini bagdastirmak hoc hoş değil keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz efendim saygilar
Yatirim sarti varmi agaBen aldım beyler bonusu sadece bugüne özel üye olanlara veriyorlarmış ona göre
Hadi hayırlı olsunBen aldım beyler bonusu sadece bugüne özel üye olanlara veriyorlarmış ona göre
Yok knk direk 300 yap Çek dedi 100freebet 75freespin veriyor ben freebet aldımYatirim sarti varmi aga
Yoktur herhalde bende hala sıra bekliyorum daha 48 kişi varYatirim sarti varmi aga
Eyw reisYok knk direk 300 yap Çek dedi 100freebet 75freespin veriyor ben freebet aldım