Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu İkonbet 100 FreeBet Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
572
93
Mal kim sana yatirim yap dedi adam deneme bonusu konusu acmis yatirim mi yap dedi
Doğru konuş deneme bonusu olabilir çöp sitelere bilgi veriyor insanlar burda bilgileri kötüye kullanılır sadece yatırım yap ile alakalı durum mu bu kişisel bilgiler daha önemli bu arkadaş üslubunu bozuyor burdan şikayet ediyorum aminler gereğini site kurallarına göre yapılmasını arz eder gereken cezai işlemleri derhal başlatılması ni talep ediyorum iyi günler.

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Doğru konuş deneme bonusu olabilir çöp sitelere bilgi veriyor insanlar burda bilgileri kötüye kullanılır sadece yatırım yap ile alakalı durum mu bu kişisel bilgiler daha önemli bu arkadaş üslubunu bozuyor burdan şikayet ediyorum aminler gereğini site kurallarına göre yapılmasını arz eder gereken cezai işlemleri derhal başlatılması ni talep ediyorum iyi günler.
Adam konu acmis yatirim yap demis gibi yorum yapma o zaman avel

Tarikmese

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,858
548
113
Off ,😀😀😀

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
572
93
Deneme bonusu kovalayan olabilir saygı duyarım ama bir okadar da yatırımcı arkadaşlar var burada saygısız argo kelimeler kullanarak ortami düzeni ve huzuru kaçırmanızi bagislamiyorum kolay gelsin

Ladik55

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
35
18
Owww boş muhabbete mevzu var 😂😂

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Deneme bonusu kovalayan olabilir saygı duyarım ama bir okadar da yatırımcı arkadaşlar var burada saygısız argo kelimeler kullanarak ortami düzeni ve huzuru kaçırmanızi bagislamiyorum kolay gelsin
Bağışlamak allaha mahsus bilader edepli konuş

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
572
93
Bağışlamak allaha mahsus bilader edepli konuş
Ben bana söylenen sözü bagislamiyorum Allah ile alakalı durum deil kumar ile dini bagdastirmak hoc hoş değil keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz efendim saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...