- 36
- 0
- 8
hala odeme bekliyorm
benim bakiyemi bile daha bisi yapmadilar bellemsdeOynamayın dolandırıcı sitedir kuralları harfiyen uyup yerine getirmemize rağmen bakiye sıfırladı pijler Ekli dosyayı görüntüle 518322Ekli dosyayı görüntüle 518323Ekli dosyayı görüntüle 518324Ekli dosyayı görüntüle 518325Ekli dosyayı görüntüle 518326Ekli dosyayı görüntüle 518327Ekli dosyayı görüntüle 518328Ekli dosyayı görüntüle 518329
pokus çalışmıyor artıkKardeşim hattın ne ona göre hareket et. Türk Telekom filansa pokus indir
Türk TelekomBirader siz hicmi arastirmiyonuz turkcellseniz 1 lira vermden yaparsınız keenddinizz özelden yazın annlaatayim
200 TL'yi ödemeyen siteden ne hayır gelirYok abi site ödeme yapmıyor konuyu açan gardas sana nasıl ödeme geldi ayıkamadım vallaha.Kurallara uygun yapmama rağmen iptal ettiler kural ihlali diye size zahmet @Daimon @Shellac Kapatrmsnz reis konuyu insanlar boşa vakit harcamasin ödeme yapmıyor namussuz site Ekli dosyayı görüntüle 518394
Almayın deneme bonusu boş ödemiyor cogu zatenDeneme bonusu kazancı diğer slot oyunlarinda oynayabilirsiniz diyor cevrimden sonra.cevrimden sonra big bass oynadım.bakiye 2050 oldu .çekim verdim.cekimi iptal edip sifirladilar bakiyeyi.
2500 bakiye yaptiktan sonra mj cekebilecem yoksa cevrimi tamamladi mihala odeme bekliyorm
İlelebet çekemicen2500 bakiye yaptiktan sonra mj cekebilecem yoksa cevrimi tamamladi mi
Spin satın almak serbestmi bana 1600 ödedi 200 TL bir kaç cevrime spin satın almadimBeyler benim çekimi ödedi direk 200 TL'lik spin aldım sweette sonra 500 verdin 500 aldım 2.100 ödedi ödediler yarım saat surmedi
10 dk da ödeme geldi. paylaşan arkadaşa teşekkürler.kasa 2052 oldu talep oluştruldu. bakalım sonuç nasıl olacak...