- 321
- 62
- 28
Bende 30 aldım olurda çevirirsek zaten fazla bonus yatırmışız diye parayı ödemezler
wonladı beyler cekim talebi vercegim bilgilendiririmkupon sonuclandı gelen 85i 2.02 orandan moreirense macı 1.5 üste bastık gelirse cekim talebi vercem bakalım
ilki yattı tekrar istedim tam deneyemedim bonusu diye 45 tl daha verdiler onla da kupon yaptım şimdi tekrar istiycemfazla verdikleini görmeyeceklermi sanki sizde alemsiniz oldu da çekim noktasına geldiniz sizce verirlermi? bence bağlanın söyleyin fazla verdiniz diye yoksa ilk aldıgınız 15 tl kazansanızda olayı çakar çekiminizi vermezler onlar yanlış yaptı diye siz de yanlış olmayın
Senin yüksek oranlı maça 2 gol geliyor ben 3 maç yaptım 1er gol 3ündede gol yok şaka gibimaç 2-1 oldu kupon yine sonuclanmadı amk 15 dakika da bunu bekleyecez
canlıya bağlanıp tekrar iste yattıysan veriyolar tekrarSenin yüksek oranlı maça 2 gol geliyor ben 3 maç yaptım 1er gol 3ündede gol yok şaka gibi
sans aga kendi paramla oynasam gelmez gecen Feyenoord macının ilk yarı golüne girmistim 2 tane direk geldi iy 0-0 bitti ms 3-1 bitti amkSenin yüksek oranlı maça 2 gol geliyor ben 3 maç yaptım 1er gol 3ündede gol yok şaka gibi
canlıya bağlanıp tekrar iste yattıysan veriyolar tekrar
olsun ben isteyim de isteyenin 1 yüzü kara vermeyenin 2Veriyorlar da çekim yapamazsın ki. bonus suistimal deyip ödeme yapmazlar @dagcan06
Banada 200 tl yüklemişler direk çekim verdimBunlar Ne Ayak Beyler 15 Tl yerine
30 tl eklemişler ana bakiye üzerine birde