- 109
- 64
- 28
recep recepbosver adimi recep de degil
recep recepbosver adimi recep de degil
Besıktas ılk yarı korner daha mantıklıGencler bu 3 maci boyle yorumladim
besiktas ve malatya maclari hakkinda fikrim yok
1.80 oran olmali her mac bu 2 mac hakkina fikriniz nedir ? besiktas maci besiktas 6.5 ust korner düşünüyorum
80 tl mi ypatın bakiyeyikupona ıyı bakın frankfurt üstü silip ilk per handıkap oynadım sabahtan berı 100 olcak dıye kıvranıyorum ulan yemın edıyorum bıktım ya aksam halı saha var ulan para bır turlu 100 olmadı cekek sımdı bı 20 liraya muhtacız rezil gibi kafayı yıcem ya...
dost 80 e kadar cıktım dedım 20 basam gelsın 100 olsun cekem sonra 40 bastım 20 kurtaram olmayınca olmuyor son kupon gelırse yuz abartmıyorum 40.5 üst girdim tam 15 adet serbest atıs kactı bır perde 23-17 per skoru ve yatırdılar.... cıldırvcam ya frankfurt ayrı dert frankfurt gelse son maçta gelir dagıtırdım cidden bu sınırle halı saha eger gıdebılsem en az 5 gol atarım evı barkı basın bana 2 oran İMPARATHOR 4.5 ÜST80 tl mi ypatın bakiyeyi
geçmiş olsun brodost 80 e kadar cıktım dedım 20 basam gelsın 100 olsun cekem sonra 40 bastım 20 kurtaram olmayınca olmuyor son kupon gelırse yuz abartmıyorum 40.5 üst girdim tam 15 adet serbest atıs kactı bır perde 23-17 per skoru ve yatırdılar.... cıldırvcam ya frankfurt ayrı dert frankfurt gelse son maçta gelir dagıtırdım cidden bu sınırle halı saha eger gıdebılsem en az 5 gol atarım evı barkı basın bana 2 oran İMPARATHOR 4.5 ÜST