- 132
- 70
- 28
Kaç saatte ödediler ben payco ile verdim 6saat sonra iptal edildi şimdi havale ile verdimÇekim sınırı yok ben çekim.yaptım.ödediler
Kaç saatte ödediler ben payco ile verdim 6saat sonra iptal edildi şimdi havale ile verdimÇekim sınırı yok ben çekim.yaptım.ödediler
İş ortaklığıAfiliate neyse o yolluyomuşEkli dosyayı görüntüle 421433
Merhaba banada gelmiş bende üye oldum cevapi yanitladim ama yüklenen bişey yok ne kadar sürede yüklendi siziMail konusunda ne yazıyor
1 2 saat içinde eklendi yoğunluk varsa 2 saati gecebilirMerhaba banada gelmiş bende üye oldum cevapi yanitladim ama yüklenen bişey yok ne kadar sürede yüklendi sizi
Payfix ile 2 saat sürdüKaç saatte ödediler ben payco ile verdim 6saat sonra iptal edildi şimdi havale ile verdim
Uye olmadan mi mail geliyor üye olduktan sonra miMail konusunda ne yazıyor
Eklenince mail geliyomuMaillerinizi kontrol edin. spam a düşmüş kişiye özel davet bonusu. Gelen mail i cevaplıyorsun 3 TL den 100 spin çevrimsiz yatırımsız.
Ekli dosyayı görüntüle 421405
Kendimin bile bilmediğim bilgilerimi siteler benden daha iyi biliyor kfkfkkfkffkİsimlerimizi soyisimlerimizi bütün siteler biliyo zaten reis 😁
Gelen maili buraya yapıştır dost ordan üye olalımMaillerinizi kontrol edin. spam a düşmüş kişiye özel davet bonusu. Gelen mail i cevaplıyorsun 3 TL den 100 spin çevrimsiz yatırımsız.
Ekli dosyayı görüntüle 421405
10 dk da geldi 430 ödüyorlar misŞimdi 430 çekim verdim payfix te acaba odermi öderse kaç dakkada öder 3.20 den spine girdi 100 lira verdim sansizligimiza 15 defa da 3 şeker görmüşümdür
Kaç saatte eklediler fresepiniŞimdi 430 çekim verdim payfix te acaba odermi öderse kaç dakkada öder 3.20 den spine girdi 100 lira verdim sansizligimiza 15 defa da 3 şeker görmüşümdür
Mail gelmiş bugün mailine özel diyor üye oldum maile yanıt olarak k,adını yazıyorsun onlara mailden onlarda ekliyor 1 dkda ekledi bonusuKaç saatte eklediler fresepini